free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Έτσι θα είναι το hypercar της Ferrari

Σε 3 περίπου χρόνια από σήμερα η ιταλική φίρμα θα λανσάρει το νέο της hypercar που θα αποτελέσει την απάντηση της Ferrari στους Γερμανούς και στους Άγγλους.  

Η Ferrari ετοιμάζει το αντίπαλο δέος των Aston Martin Valkyrie & Mercedes-AMG Project One, ένα μοντέλο που θα παρουσιαστεί σε 3 περίπου χρόνια και θα ενταχθεί στην κατηγορία των hypercars. Σήμερα, ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ονόματι Alex Imnadze Baldini, κάνει τη δική του πρόταση στη Ferrari για το μελλοντικό της μοντέλο.

Με βάση τα ψηφιακά σχέδια που έχουμε στη διάθεσή μας, ο εν λόγω σχεδιαστής δημιουργεί ένα εκπληκτικό σύνολο με επιθετικό design όπου κυριαρχούν η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια πάνω από το cockpit & τον κινητήρα, αλλά και τα πάρα πολλά αεροδυναμική βοηθήματα. Για την ακρίβεια, στον τομέα της αεροδυναμικής έχει δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα και ειδικά στο πίσω τμήμα του P3 Scuderia Baldini, όπως είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου. Σχετικά με το μοτέρ που θα δούμε στο μελλοντικό hypercar της Ferrari, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εφαρμοστεί μια ισχυρότερη εκδοχή του συνόλου της 812 Superfast, όπου με τη βοήθεια ηλεκτροκινητήρων η απόδοση θα φτάνει τα 1.300 άλογα.

Θυμίζουμε ότι τo νέο ιταλικό supercar, η 812, κινείται από έναν 6,5 λίτρων ατμοσφαιρικό V12 βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 800 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 718 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές, αφού το 0-100 km/h έρχεται σε 2,9 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h.

Πηγή: newsauto.gr

Related posts

Motor Festival V | 17 & 18 Σεπτεμβρίου | O.A.K.A.

Ρένος Γιαμπουράς

Νικητής ο Χάμιλτον στο γκραν πρι της πατρίδας του!

Abola Team 2

McLaren P1 LM: Ένα αγωνιστικό δρόμου 1.000 PS

Abola Newsroom