free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Θύμα τροφικής δηλητηρίασης ο Τσιάκαλος

Πρωτοχρονιά στην κλινική έκανε ο εορτάζων προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος, αλλά τέλος καλό, όλα καλά…

 

 

Πρωτοχρονιά στο … νοσοκομείο έκανε ο Βασίλης Τσιάκαλος!

Οι πρώτες ώρες του 2018 βρήκαν τον εορτάζοντα προπονητή του Αστέρα Χαίδαρίου στην κλινική, αφού έπεσε θύμα τροφικής δηλητηρίασης, αλλά ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.

Ο νεαρός προπονητής έπεσε θύμα τροφικής δηλητηρίασης, αφούτ έπειτα απότο ξενύχτι για την έλευση του νέου χρόνου, πήγε με την παρέα του να φάει, αλλά στη συνέχεια αισθανόταν αφόρητους πόντους και θεώρησε σωστό να μεταβεί άμεσα στην πλησιέστερη κλινική.

Οι θεράποντες ιατροί φρόντισαν να τους τοπθετήσουν ορούς και τελικά να αποφύγει τον κίνδυνο και μάλιστα το απόγευμα να πάρει εξιτήριο.

 

Λίγη ώρα αργότερα, μάλιστα,  ανέβασε στον προσπωικό του λογαριασμό στα social media  το παρακάτω μήνυμα:

 

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους για τις ευχές σας για την ονομαστική μου εορτή.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας απαντησω όπως συνηθίζω κάθε χρόνο στο καθένα ξεχωριστά, λόγω ενός μικροπροβλήματος υγείας, αλλά είμαι χαρούμενος για την μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό μου.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για το καλύτερο δώρο το οποίο έλαβα σήμερα και αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα που μου έδωσε η ζωή.

Τί εννοώ: Σήμερα από τις 11:00- 19:30 που νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο, ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με ανθρώπους που υπέφεραν π.χ ένας είχε χάσει το πόδι του άλλος ναι μεν είχε τα πόδια του αλλά από ατύχημα είχε μείνει μόνο το κόκκαλο γιατί οι μυς και οι τένοντες κατστραφηκαν και πολλά πολλά ακόμα.

Ηθικό δίδαγμα ζήσε την καθε στιγμή σαν είναι η τελευταία και μην παραπονιέσαι για το παραμικρό γιατι κάποιοι συνάνθρωποί μας περνάνε πολύ πιο δύσκολα και χειρότερα».

 

Related posts

«Χτίζουμε γερές βάσεις για το μέλλον»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιώργος Μανδελένης (Προμηθέας Δάφνης): “Εάν δεν ασχολιόμασταν εμείς, ο Προμηθέας θα χανόταν σαν ομάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

«Σημαντικό να κερδίζεις στην μέτρια ημέρα σου»

Kώστας Παλαιολόγος