free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έκλεισε Κετσετζόγλου και Μιχάλη Παπαδόπουλο η Ένωση Αγ. Αναργύρων

Ακόμα πιο ισχυρή συνεχίζει η Ένωση Αγ. Αναργύρων στο πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας με στόχο βέβαια την άνοδο, μετά την διπλή μεταγραφική ενίσχυση.

Η διοίκηση του συλλόγου με επιτυχημένες ενέργειες και με επικεφαλής τον δραστήριο πρόεδρο Βασίλη Λινάρη έκλεισε δύο έμπειρους παίκτες.

Επίσης μετά τις επαφές και του Βαγγέλη Κοντογουλίδη στην διάθεση του τεχνικού Ισίδωρου Σταυριανού τέθηκαν αφού εντάχτηκαν στο ρόστερ της ομάδας δύο παικταράδες.

Ο πρώτος είναι ο 27χρονος επιθετικός Νίκος Κετσετζόγλου που μέχρι πρότινος ανήκε στον Παλληνιακό και τον διεκδικούσαν και τα Σούρμενα. ‘Εχει περάσει ακόμα από Παναυπλιακό, Αγ. Ιερόθεο και Φωστήρα και φυσικά από τον Χολαργό.

Το τρίτο μεγάλο απόκτημα είναι ο επίσης 27χρονος άσος Μιχάλης Παπαδόπουλος ο οποίος το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στο Αιγάλεω ενώ έχει παίξει σε Βύζαντα, Κηφισιά, Τριγλία Ραφήνας και Ιωνικό Νικαίας.

Και οι τρεις παίκτες αναμένεται να κάνουν την διαφορά στην ομάδα. Κάτι το οποίο σίγουρα το χρειάζεται προκειμένου να διεκδικήσει τους υψηλότερους στόχους.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΗΦΑΙΣΤΟΥ (VID)

Ρένος Γιαμπουράς

«Κληρώνει» για τις ανανεώσεις στον Πανερυθραϊκό

Τεσσάρα το Ηράκλειο ||| 4-0 τα Πετράλωνα

Abola Team