free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Δεν διαφοροποιούμε το πλάνο μας»

Στην απόφαση να πορευτούν με δικά τους ταλέντα προχωρούν στην Κορωνίδα ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

 

 

 

Αποφασισμένοι να πορευτούν με την φιλοσοφία, όπου έχουν σχεδιάσει από το περασμένο καλοκαίρι, που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών μέσα από τα σπλάχνα του σωματείου παρουσιάζονται στην Κορωνίδα.

Παρά το γεγονός ότι στον φιλόδοξο σύλλογο του Γαλατσίου είχαν δεχθεί κρούσεις από δύο – τρεις ποιοτικούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν όλα τα φόντα να ηγηθούν και να οδηγήσουν την ομάδα σε μία πρωταγωνιστική πορεία στην συνέχεια του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Καπράλο αποφάσισαν να μην διαφοροοιήσουν ούτε κατ’ εξαίρεση το αρχικό τους πλάνο.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Καπράλου:

«Ξεκάθαρος και πρωταρχικος μας στόχος είναι να συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές μέσα από τις ακαδημίες μας.           Αυτη τη φιλοσοφία αποφασίσαμε να ακλουθήσουμε από το ξεκίνημα της σεζόν και θεωρήσαμε σκόπιμο να μην την διαφοροποιήσουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεχθήκαμε κρούσεις από δύο – τρεις έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να ενταχθούν στην ομάδα μας, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μην παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας και δεν ασχοληθήκαμε»

 Την ήττα με 2-0 από τον Παράδεισο Αμαρουσίου γνώρισε η Κορωνίδα σε φιλικό παιχνίδι στο οποίο η τεχνική ηεσία είχε την ευκαιρία να προβεί σε πολλές δοκιμές, όπως φυσικά και να διαγνώσει τον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών.

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (26/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team

Ηρακλής Περιστερίου-ΑΕ Ιλίου 0-0

Abola Team 3

Αστέρας Εξαρχείων-ΑΕ Ιλίου 1-2

Abola Team 3