free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Λόρδος» και ο Κουμπούλης!

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού μέσου της Ηλιούπολης πραγματοποίησε ο Αθηναϊκός.

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Αθηναϊκός, προσβλέποντας στην ενίσχυσή του σε καίριες θέσεις, όπου είχαν διαγνωστεί αδυναμίες σε αυτό το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθροκίτρινοι» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη, αφού εντάξαν στο ρόστερ τους τον 34χρονο ανασταλτικό χαφ της Ηλιούπολης Μάριο Κουμπούλη ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την μεσαία τους γραμμή.

Το νέο απόκτημα των «Λόρδων» έχει να επιδείξει πολύ αξιόλογη καριέρα σε κορυφαίες ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών, αλλά και της Γ’ Εθνικής και με την εμπειρία του αναμένεται να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό ηγέτη Κώστα Τσαβαλιά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τους Βυρωνιώτες στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο Κουμπούλης έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο παρελθόν σε ΠΑΟ Ρουφ, Αιγάλεω, Άγιο Ιερόθεο, Πανερυθραϊκό και Ηλιούπολη.

Παράλληλα, εντός των ημερών είναι πολύ πιθανό η διοίκηση του Αθηναϊκού να βρεθεί στην ευχάριστη θέση να προβεί σε νέες ανακοινώσεις.

 

 

 

 

Related posts

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

Κωνσταντόπουλος αντί Αρζένη στον Αθηναϊκό

abola10

Τζίτζης: «Παιχνίδι της χρονιάς με την Τερψιθέα»

Kώστας Παλαιολόγος