free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Με παιδιά της περιοχής στο σύνολο και με τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα πορεύεται ο ΑΟ Άρτεμις

Ηωρική είναι η προσπάθεια που καταβάλλει στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Άρτεμις δεδομένου ότι, κάθε φορά η ομάδα καλείται να ξεπερνάει πολλές αντιξοότητες.

Όπως μας επισήμαναν μιλώντας στο Abola.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Σερέτης και ο γενικός αρχηγός Σταμάτης Βασιλείου το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γηπεδικό. Η ομάδα προκειμένου να φθάσει να δώσει επίσημο αγώνα, αναγκάζεται να χρησιμοποιεί το γήπεδο στο Πικέρμι και το γήπεδο που της παραχωρεί ο Αήττητος.

Στον αντίποδα όπως τονίστηκε υπάρχει η υπόσχεση για δημιουργία γηπέδου 7Χ7 στην περιοχή.

Παρ’ όλα αυτά όπως τονίζουν οι παράγοντες του ΑΟ Άρτεμις η ομάδα καταφέρνει και έχει στο δυναμικό της τουλάχιστον σαράντα και πλέον παιδιά στις υποδομές.

Απο κει και ύστερα όπως τονίστηκε από τους παράγοντες του ΑΟ Άρτεμις το ευχάριστο είναι ότι, παρά τις αντιξοότητες πορεύεται με ιδιαίτερα αξιοπρεπή τρόπο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ στηριζόμενη κυρίως σε παίκτες που ανήκουν στην περιοχή αλλά και σε κοντινές περιοχές.

Επίσης οι άνθρωποι του ΑΟ Άρτεμις ευχαριστούν τον δήμαρχο Ραφήνας Βαγγέλης Μπουρνούς για την γηπεδική εξυπηρέτηση που παρέχει στην ομάδα.

 

Related posts

ΕΠΣΑNA: Τα σημερινά αποτελέσματα 2/4

Abola Newsroom

Τον Δημήτρη Κοτσίου απέκτησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 2

Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας Άρης Βούλας – Α. Ο. Σαρωνικός 1-4

Ρένος Γιαμπουράς