free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγαλοοικονόμου, Κυριαζόπουλο και Τάφα πήρε το Κερατσίνι

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη (3/1) η ομάδα του Κερατσινίου.

 

Μετά τη λύση της συνεργασία του με τον Καλογιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει στον Φωστήρα, το Κερατσίνι γνωστοποίησε την απόκτηση τριών παικτών.

 

Συγκεκριμένα στους Πειραιώτες θα αγωνιστούν οι Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου, Γιάννης Κυριαζόπουλος και Άγγελος Τάφας.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Ο ΑΠΟ Κερατσίνι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τρείς ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της μεταγραφικής του ενίσχυσης, ενόψει  της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος. 

 

Πρόκειται για το νεαρό κεντρικό αμυντικό, Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου (7-6-1998) που μέχρι πρότινος έπαιζε στον Αχαρναικό, ο οποίος θεωρείται ένα απο τα σπουδαιότρα ταλέντα του Πειραιά και τη σεζόν 2016-17, είχε 16 συμμετοχές, ενώ φέτος είχε 3 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και δύο στο Κύπελλο, ένα εκ των οποίων ήταν με τον Ολυμπιακό.

 

Ο δεύτερος, προέρχεται και αυτός απο τον Αχαρναικό και πρόκειται για τον επιθετικό Γιάννη Κυριαζόπουλο (14-11-1998),με 13 συμμετοχές τη σεζόν 2016-2017  και μία φέτος στο Πρωτάθλημα της Football league, συν δύο στο Κύπελλο.

 

Ο τρίτος είναι ο νεαρός κίπερ, Αγγελος Τάφας (5-7-2000) που έπαιζε στο Λουτράκι ως δανεικός από την ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε στο επίπεδο των Ακαδημιών της, όντας και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ17 της Αλβανίας.

 

Η οικογένεια του ΑΠΟ Κερατσίνι καλωσορίζει τους τρεις ποδοσφαιριστες στους “Ροσονέρι” και τους εύχεται υγεία και δύναμη».

Related posts

Στο Κερατσίνι ο Γιακούπι

Kώστας Παλαιολόγος

Σφράγισε τον τίτλο η Ηλιούπολη (0-1)

Abola Team

Σε αναζήτηση επενδυτή-επιχειρηματία ο Ιωνικός!

Abola Team 2