free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρωταθλήτρια στον όμιλό της η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ, νίκησε 5-1 την ΕΠΣΔΑ και πήρε πανηγυρική πρόκριση-Όλες οι επώνυμες παρουσίες στο γήπεδο

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ, το μεσημέρι της Τετάρτης 3/1/2018 νίκησε στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας την αντίστοιχη της ΕΠΣΔΑ με σκορ 5-1.

Με την επιτυχία αυτή το συγκρότημα του Τάσου Δημητρίου πήρε το πρωτάθλημα στον όμιλό του και παράλληλα μετά την πρόκριση που είχε διεκδικεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας Ελλάδας.

Παράλληλα τα πουλέν του Τάσου Δημητρίου εξασφάλισαν μια πολύ σημαντική πρόκριση πετυχαίνοντας ένα μεγάλο σκορ επί ενός δύσκολου αντιπάλου.

Στο 11′ μετά από φοβερό συνδυασμό και υποδειγματικό πλασέ ο Κουτσογούλας έκανε το 1-0 για την ομάδα της Αθήνας ενώ στο 21′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Τσαντίλας. Στο 34′ ο καλύτερος παίκτης της ομάδας της Δυτικής Αττικής ο Μπάσα με έξυπνο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 40′ ο Τσαντίλας με προσωπική προσπάθεια έδωσε και πάλι προβάδισμα στην Αθήνα με 2-1. Στο 53′ ο Γεωργίου με ωραία ενέργεια και υποδειγματικό επίσης πλασέ έκανε το 3-1, στο 60′ ο Κατσίκης με κεραυνό από είκοσι μέτρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1 ενώ στο 69′ ο Ζαρκαλής έγραψε το τελικό 5-1. Στο 28′ σε δύσκολο μακρινό σουτ του Μπάσα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Στεφάνου, ενώ στο 48′ σε σουτ του Κατηφόρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την συμβολή των δοκών. Κορυφαίοι της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ οι Κατηφόρης, Τσιαβός χωρίς να υστερήσει κανείς από τους νικητές ενώ από την Δυτική Αττική πολύ καλός ήταν ακόμα και ο Τζαχρήστας.

Διαιτητικό τρίο Ντουμιστρέσκου, Βάλβης,  Κεφαλιακός από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΑ (Τάσος Δημητρίου): Στεφάνου, Μπίμπα(70′ Ξένος), Πάλμος, Χρονακόπουλος, Καρδάμης, Τσιαβός (αρχηγός), Αβραμίδης(47′ Ζαρκαλής), Κατηφόρης, Τσαντίλας(49′ Γωργίου), Κουτσογούλας(70′ Καραγεώργος), Κατσίκης(62′ Πατσατζόγλου) ενώ στον πάγκο ήταν ακόμα οι Σωτηρίου και Γαλανόπουλος.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΔΑ (Αποστόλης Λινάρδος): Ελάνογλου(70′ Καραμπίνης), Τζαχρήστας, Δρυμούσης(70′ Χωματιανός), Καπογιάννης, Ζουμπλιός, Χύτας, Μπάσα(70′ Χατζής), Καψής(62′ Παγώνης), Σταμέλος, Λιακόπουλος (αρχηγός), Κωνσταντακόπουλος(63′ Καστάνης).

Οι άνθρωποι της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ θα γιορτάσουν με τραπέζι που θα γίνει εντός των ημερών την μεγάλη αυτή πρόκριση και την προσπάθεια που ξεκινάνε για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας. 

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν από την ΕΠΣΑ οι Δήμος Κασκαντίρης, Γιάννης Ρούσσος, Τάσος Λυμπέρης, Δημήτρης Στυλιανού, Στέλιος Ευστρατίου, Μανώλης Πατρικάκης και Φραγκίσκος Δεκαβάλας, ο γνωστός προπονητής Φάνης Τάτσηςμ ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Μιχάλης Τζανόπουλος όπως και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούρος και ο επιτυχημένος τεχνικός του Ευκλείδη Γιώργος Χατζής, όπως και ο παλαίμαχος παίκτης της Νέας Ιωνίας και προπονητής Ουσταμπασίδης.

 

Related posts

Ο Δήμος για τα γήπεδα του Χαϊδαρίου – Τι γίνεται με τα έργα, τα γήπεδα που θα παίζουν οι ομάδες και γιατί τέθηκε εκτός ο Αστέρας Χαϊδαρίου

Ρένος Γιαμπουράς

Κόβει την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Αθήνας

abola10

Τράχωνες-Χαραυγιακός 0-1 στο Κύπελλο

Abola Team 2