free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην «Μπάρτσα» και ο Ντακόβ!

Την απόκτηση του 23χρονου Βούλγαρου μεσοεπιθετικού ανακοίνωσε ο Άγιος Δημήτριος ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

 

 

Σαρώνει τα πάντα ο Άγιος Δημήτριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου!

Η διοίκηση του Μανώλη Τζινευράκη συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ, ώστε η φιλόδοξη και αρκετά δημοφιλής ομάδα των νοτίων προσαστίων να μπορέσει να εκπληρώσει τους υψηλούς της στόχους και βλέψεις που έχει οριοθετήσει για το 2018.

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του 34χρονου σέντερ φορ Σπύρου Ζαμπάρα από τον Αστέρα Βάρης, οι «κυανέρυθροι» προχώρησαν σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, η οποία αναμένεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα καταλυτική στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει η ομάδα στην καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον 23χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό Γκιόργκι Ντακόβ.Το νέο απόκτημα της «Μπάρτσα» έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία σε Χαραυγιακό και Γ.Σ. Καισαριανής και με την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει, ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Αντώνη Καρπούζα.

  Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος η προσοχή όλων έχει επικεντρωθεί στο ντέρμπι κορυφής του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε οι «κυανέρυθροι» να προσεγγίσουν ακόμη περισσότερο τις προνομιούχες θέσεις του τρίτου συναρπαστικού ομίλου τη Β’ Κατηγορίας.

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Απαγορεύεται ο εφησυχασμός»

Kώστας Παλαιολόγος

Αλλαγή…φρουράς στο Χαλκηδονικό

abola10

Γιαννόπουλος: «Καμία δικαιολογία, όλοι στο γήπεδο!»

Kώστας Παλαιολόγος