free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Συμφώνησαν Ολυμπιακός και Όσκαρ Γκαρσία»

Για τελική συμφωνία τνω ΠρωταθλητώνΕλλάδας με τον 44χρονο Ισπανό προπονητή κάνουν λόγο καταλωνικά Μέσα ενημέρωσης.

 

 

Τη στιγμή, όπου είχε επιστρέψει η ηρεμία στον Ολυμπιακό και η προσοχή όλων είχε περιστραφεί αποκλειστικά στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, μετά την διάψευση της πειραίκής ΠΑΕ για επαφές με τον Όσκαρ Γκαρσία οι Καταλανοί επέστρεψαν και πια κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.  

  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo» οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν τα χέρια με τον 44χρονο Ισπανό προπονητή.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγη ώρα στο ξενοδοχείο Rey Juan Carlos I της Βαρκελώνης.

Παρόντες ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαρθία, Ζοζέπ Μαρία Ορομπίτζ, και άνθρωποι του Ολυμπιακού.

«Ο ατζέντης του Καταλανού προπονητή, Τζουζέπ Μαρία Ορομπίτζ, έφτασε σε συμφωνία σήμερα με την ηγεσία του ελληνικού συλλόγου σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Rey Juan Carlos» στη Βαρκελώνη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Mundo Deportivo, ιστοσελίδα που πρώτη ανέδειξε το θέμα παραμονή πρωτοχρονιάς.

Με την απαραίτητη σημείωση ότι το ρεπορτάζ των Καταλανών δεν δίνει πεις΄σοτερες λεπτομέρειες αναφορικα΄εμ τη διάρκεια του συμβολαίου, τοπνίζοντα ςπάντως ότι ο Γκαρσία προρίζεται να αναλάβει άμεσα τα ηνία των πρωταθλητών Ελλάδας

Αξίζει να τονιστέι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διάψευση η επιβεβαίωση του δμοσιεύματος από πλευράς επίσημη Ολυμπιακού

 

Ο Ολυμπιακός θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα κοουτσάρει τη φετινή σεζόν ο Γκαρθία, ο οποίος πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την Σεντ Ετιέν.

 

Related posts

Ποινή-αφανισμού 27 βαθμών στον Αχαρναϊκό!

Abola Team 2

Καθησυχαστική η ΠΑΕ Χανιά σχετικά με την συμμετοχή της

Abola Team 3

Μουντιάλ 2018: Βέλγιο-Ιαπωνία 3-2! Με ανατροπή για Όσκαρ! (Vid)

Abola Team 2