free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Να κρατήσουμε την απόσταση απο τους διώκτες μας»

Το στίγμα του για το σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Άγιο Δημήτριο έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη από τις συνεχόμενες επιτυχίες που του επέτρεψαν να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το 2017 στην κορυφή του τρίτου ομίλου, ο ΑΟ Ιλίου προετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο.

Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στο εν λόγω ματς, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε αφενός μεν η ομάδα να αποσπαστεί ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της κι αφετέρου να μπει με τν ιδανικοτερο τρόπο στο 2018.

 Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή Γιώργου Τζώτζη:

 «Η προσοχή μας έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άγιο Δημήτριο. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό ποδαρικό στο 2018 απέναντι σε μία ομάδα, που έχει θέσει επίσης υψηλές βλέψεις, ώστε να διατηρήσουμε ή ακόμη και να αυξήσουμε την βαθμολογική απόσταση που μας χρίζει από τους διώκτες μας. Την περίοδο των Χριστουγέννων ήμασταν σε εγρήγορση και φροντίσαμε να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες είχαμε εντοπίσει, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το συγκεκριμένο ματς».

Στον μεταγραφικό τομέα, εντείνονται οι επαφές για την απόκτηση ενός ποιοτικού Αλβανού μεσοεπιθετικού, που θα κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

 

 

Related posts

Γκολ και θέαμα από Χαλκηδονικό και Κηφισιά 2010!

abola10

«Βόμβα» με Βαμβακερή ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Κώστας Λάππας από την Αγία Ελεούσα