free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Έκλεισε» Στίμα ο Γκυζιακός

 

Την ένταξη του 19χρονου μεσοαμυντικού με την μορφή δανεισμού από την Αλσούπολη, ανακοίνωσαν οι «πορτοκαλί».

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Γκυζιακός. Οι ιθύνοντες του ιστορικού συλλόγου λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Βασίλη Χαλά προχώρησαν σε μία ακόιμη σημαντική προσθήκη, η οποία αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον 19χρονο Γιάννη Στίμα. Το νέο απόκτημα των «οράνιε» προέρχεται από την Αλσούπολη από την οποία αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει τόσο την νευραλγική θέση του στόπερ, όσο και αυτή του ανασταλτικού μέσου. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια, ώστε να εκδοθεί άμεσα το δελτίο του 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, ώστε να τεθεί στα πλάνα του προπονητή Παντελή Σταθόπουλου για τις ανάγκες του δύσκολου, όσο και ιδιαίτερα κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Γκυζιακού έσπευσαν να ευχαριστήσουν ολόψυχα τη διοίκηση της Αλσούπολης και τον Πρόεδρο Κόντο για τη συνεργασία που είχαν σε αυτή την μεταγραφική υπόθεση  

 

Καββαδίας: «Είμαστε σε εγρήγορση»

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Γκυζιακό η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Άπαντες στο σωματείο έχουν συναισθανθεί την κρισιμότητα του αγώνα και δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να παλέψουν για το καλύτερο δνατό αποτέλεσμα. Ενδεικτικές είανι οι δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού Δμήτρη Καββαδία:

 «Καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών δουλέψαμε πολύ σκληρά, με σκοπό να φανούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

 

Είμαστε σε διαρκή εγρήγορση καιμε αυτό το πνεύμα θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα. Όλ ατα παιδιά έχουν συναισθνθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης και δείχνουν αποφασισμένα να δώσουν τη μάχη τους».

 

Related posts

Χρ. Κιούρκος: “Τα Πετράλωνα συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό”

Abola Team 3

Στούλης:«Να λύσουμε το επιθετικό μας πρόβλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουτσουδάκης: «Νίκη σε κάθε ματς»