free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας κάνει η Προοδευτική για το φιλικό με Αήττητο μετά την απόκτηση των Νικολόπουλου και Ζιβάνοβιτς

Στη διατήρηση της συσπείρωσης των οπαδών της ομάδας ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα στην συνέχεια για την επίτευξη των στόχων, αποσκοπεί η κίνηση των ανθρώπων της Προοδευτικής. 

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλο το κοινό της ομάδας ώστε να δώσει βροντερό παρόν στο φιλικό του Σαββάτου (6/1) με τον Αήττητο.

Το κάλεσμα προέρχεται από τον σύνδεσμο «Crimson Club» και στην ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

«Το τελευταίο και πιο δυνατό της “τέστ” δίνει η Proodeftiki FC / Προοδευτική Νεολαία αύριο (Σάββατο) στις 12:00 στο Γήπεδο Προοδευτικής – Κλουβί ενάντια στον πρωτοπόρο του 7ου Όμιλου της Γ’ Εθνικής Αήττητος Σπάτων F.C.

Θα είμαστε εκεί ακόμα μια φορά να φωνάξουμε για την ομάδα μας».

Προηγουμένως η διοίκηση του συλλόγου κατέληξε σε συμφωνία με τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ανακοίνωσε και επίσημα.

Ο Βαγγέλης Νικολόπουλος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το Φωστήρα. Ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΟΦΗ και Τριγλία Ραφήνας.

Ο 23χρονος μέσος, Νίκολα Ζιβάνοβιτς, αγωνιζόταν στην Κροατία, ενώ έχει περάσει ξανά από τη χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λαυρίου, αλλά και για τις Κ20 Ατρόμητου και ΑΕΚ.

Related posts

Έμεινε στην Κηφισιά ο Παναγιωτόπουλος

Abola Team 2

Παρελθόν ο Δημακάκος από τον Ηλυσιακό και ο Ψωμιάδης από την Ρόδο, έμεινε ο Γιακουμάκης στα Ζωνιανά

Abola Team 2

Με Υφαντίδη η «πρώτη» του Διαγόρα

Abola Team 2