free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να διατηρήσουμε την ίδια εικόνα»

Την επιθυμία του η ομάδα του να διατηρήσει τα αγωνιστικά της στάνταρ που είχε πριν την διακοπή, εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Με ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ ξεκινούν οι Τράχωνε τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον πρώτο όμιλο της ‘ ΕΠΣΑ για το 2018.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, θα επιδιώξει να μπει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην νέα χρονιά απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη πιο ενισχυμένη μετά τις τελευταίες μεταγραφικές της προσθήκες.

Ο τεχνικός ηγέτης των Τραχώνω Γιάννηνς Κουσάνας έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την σπουδαία κυριακάτικη αναμέτρηση:

«Ξεκινάμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το νέο έτος μ’ ένα πραγματικό ντέρμπι, απέναντι σε μία ομάδα με πολλές υψηλές βλέψεις, αλλά και ιστορία όπως είναι ο ΠΑΟ Ρουφ. Από την πλευρά μας θέλουμε να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως να διατηρήσουμε τα ίδια επίπεδα απόδοσης με αυτά τα στάνταρ που είχαμε παρουσιάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια που είχαμε δώσει πριν την διακοπή. Θέλουμε τη νίκη, ώστε να παραμείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά παράλληλα και να έχουμε αυξημένο κίνητρο για την καθοριστική συνέχεια.»

Related posts

Ο Δρόσης έστειλε στην κορυφή την Κηφισιά!

abola10

Συνεχίζει ακάθεκτη η «Σάντα»!

abola10

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Με απουσίες, αλλά με καλή ψυχολογία στη Νέα Ιωνία”

abola10