free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο»

Το στίγμα του για τη κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πέρα Κλουμπ έδωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για πολλές επιτυχίες και την νέα χρονιά, ρίχνεται ο Πανιώνιος Καισαριανής στην μάχη του τετάρτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την αξιόμαχη Πέρα Κλουμπ.

Το συγκρότημα των ανατολικών προαστίων, το οποίο προπορεύεται στον τέταρτο όμιλο μαζί με την Νίκη Αλίμου θα επιδιώξει να κάνει καλό «ποδαρικό» στο 2018 κόντρα σε μία ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα.

Με τον τεχνικό ηγέτη Παναγιώτη Πρασσά να επισημαίνει τον όγκο των δυσκολιών τις οποίες θα κληθεί να αντιπαρέλθει η ομάδα του:

«Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας για το 2018 μ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η Πέρα Κλουμπ. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο κα με αυτό το πρίσμα θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση. Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την νίκη, που θα μας επιτρέψει να παραμείνουμε στην κορυφή».

Στα ευχάριστα για τον Παναγιώτη Πρασσά συγκαταλέγεται η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων για τις ανάγκες της σαββατιάτικης αναμέτρησης

 

 

Related posts

Πετρίδης: «Απαγορεύεται ο εφησυχασμός»

Kώστας Παλαιολόγος

Αντώνης Βαζλαματζής (ΑΕ Ιλίου): “Προσωπική μου επιλογή το νέο μετραγραφικό μας απόκτημα ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Γκάνιος δανεικός από το Καματερό”

Τάσος Ζαφειρίου

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιακού Άγγελος Καρύδης

Τάσος Ζαφειρίου