free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σειρά μεταγραφικών σεναρίων στον Ολυμπιακό!

Τις περιπτώσεις τωμνΚρίστιαν Τέγιο, Τζόναθαν Σοριάνο και Τακούμι Μιναμίνο φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο νέος τενχικός των «ερυθρόλευκων» Όσκαρ Γκαρσία. 

 

 

Η έλευση του Όσκαρ Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων» όσον αφορά την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου  Με βάση τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός φέρεται ήδη να έχει ρίξει στο τραπέζι ορισμένα ονόματα παικτών που αποτελούν προσωπικές του εισηγήσεις και αναμένεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τους προτρέψει να τον ακολουθήσουν στο λιμάνι των τίτλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι παίκτες, που φέροντσαι να αποτελούν εισηγήσεις του 44χρονου προπονητή, είναι οι Κριστιάν Τέγιο, Τζόναθαν Σοριάνο και Τακούμι Μιναμίνο Ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο Γκαρσία, αφού έχει συνεργαστεί με όλους κατά το παρελθόν κι εκτιμά ότι μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου

Ο 26χρονος Τέγιο αγωνίζεται στην Μπέτις και πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. Μάλιστα, το  όνομα του παίκτη είχε «ξαναπαίξει» το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό το Ολυμπιακού, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Επίσης, έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτη θητεία σε  Πόρτο και Φιορεντίνα. Παίζει στη θέση του αριστερού ακραίου και είναι Ισπανός.

 

Όσον αφορά τον Τζόναθαν Σοριάνο, πρόκειται για έναν παίκτη, που είχε απασχολήσει προ πενταετίας και μάλιστα ιδιαίτερα έντονα τον Ολυμπιακό. Είναι Ισπανός και, 32 χρόνων και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Εσπανιόλ, Μπαρτσελόνα και Σάλτσμπουργκ και ξεχωρίζει για την δεινότητά του στο σκοράρισμα Μάλιστα φέτος διανύει μία εξαιρετική σεζόν στην κινεζική Μπεζίνγκ Γκοουάν, αφού σέχει σημειώσει 16 γκολ σε 19 αναμετρήσεις. 

Η τρίτη περίπτωση αφορά στον 22χρονο Μιναμίνο, ο οποίος αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ και ξεχωρίζει για την ταχύτητά του. Αξίζει να τονιστεί ότι και οι τρεις περιπτώσεις συγκεντρώνουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού δένονται με πολύ «παχυλά» συμβόλαια με τις ομάδες τους,  αλλά «παίζει» έντονα το σενάριο δανεισμού

 

Πάντα στα υπόψη ο Μιραλάς

 Την ίδια στιγμή πάντα βρίκσεται στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού η προοπτική επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς. Ενός παίκτη, που δεν θα χρειαστεί σχεδόν καθόλου χρόνο προσαρμογής και αποδεδιμένα έχει όλα τα φόντα να εκτοξεύσει στα ύψη την πιότηα της επιθετικής γραμμής των Πειραιωτών. Μία υπόθεση, η οποία ωστόσο, χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς.

 

Related posts

«Σούζα» η ΑΕΛ για τον τελικό!

Γενική είσοδος 10 ευρώ στο φιλικό Ατρόμητος – ΠΑΟ για τους πυρόπληκτους

Abola Team 2

Έκλεισε Ρούνεϊ και Παπασάββα η Σπάρτη

Abola Team 2