free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανακοίνωσε Μπάλα και Τσαβαλιά ο Αθηναϊκός!

Την ένταξη του 24χρονου αμυντικού (φωτό) και του 23χρονου μεσοεπιθετικού ανακοίνωσν οι Βυρωνιώτες.

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Αθηναικός προσβλέποντας στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίχυσή του σε όλες τις γραμμές, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τον περιμένει στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Σε αυτό το πλαίσιο οι «Λόρδοι» προχώρησαν σε δύο ακόμη σημαντικές προσθήκες.

Ο λόγος για τους Μάριο Πλάκα και Βασίλη Τσαβαλιά οι οποίοι θα φιγουράρουν πλέον με την «ερυθροκίτρινη» φανέλα.

Ο μεν 24χρονος Πλάκας, ο οποίος καλύπτει την θέση του κεντρικού αμυντικού  επέστρεψε στην ομάδα του Βύρωνα μετά τη θητεία του στην Βουλιαγμένη. To Abola.gr προ ημερών είχε αναφερθεί εκτενώς για τη διαφαινόμενη συμφωνία των «Λόρδων» με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και η κατάληξη ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα των γραφόμενών μας.

Σε ό,τι αφορά τον Βασίλη Τσαβαλιά, πρόκειται για τον γιο του προπονητή των Βυρωνιωτών Κώστα, είναι 23 ετών και καλύπτει την θέση του μεσοεπιθετικού.

Είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Αθηναϊκό, ενώ έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία επίσης σε Φωστήρα Ηλιούπολης, Διάνα Ηλιούπολης ΑΟ Περιστερίου, ενώ την περασμένη περίοδο αγνωίστηκε με τη φανέλα των Βριλησσίων.

 Τσαβαλιάς:«Χρειαζόμαστε απαραίτητα τη νίκη!»

 Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει τον Αθηναϊκό να φιλοξενεί τον Κένταυρο Βριλησσίων. Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Τσαβαλιάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην αναγκαιότητα νίκης:

 «Ξεκινάμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2018 μ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι. Φιλοξενούμε τον Κένταυρο Βριλησσίων και χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, που θα μας επιτρέψει να απομακρυνθούμε από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

 

 

 

   

 

 

Related posts

Ένας παλιός γνώριμος στο Ηράκλειο!

abola10

Διπλή ενίσχυση με Νάστο και Ρεμούνδο o Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Μητρογιάννης για Αθηναϊκό:”Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη”

abola10