free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε και Πασχαλίδη το Δάσος Χαϊδαρίου

Στην ένταξη του 25χρονου εξτρέμ προχώρησε η ομάδα των δυτικών προαστίων ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την μεσαία της γραμμή.

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζει ακάθεκτο το Δάσος Χαίδαρίου ενισχύοντας σε σημαντιο βαθμό το ρόστερ του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που το περιμένει στον ιδιαίτερα απαιτητικό τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Οι «πρασινοκίτρινοι» μετά από συντονισμένες ενέργειες ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 25χρονο Άγγελο Πασχαλίδη, προσθέτοντας στην δύναμή τους έναν πολύ ποιοτικό και χαρισματικό ποδοφαιριστή.

Το νέο απόκτημα του συλλόγου των δυτικών προαστίων αποκτήθηκε από την Ελπίδα Σαππών, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας φορώντας τη φανέλα του Αγίου Ιερόθεου.

Να σημειωθεί, ότι έχιε ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, στις οποίες είχε δουλέψει μαζί του ο άλλοτε προπονητής της ομάδας Σωτήρης Θεοδώρου, ο οποίος πλέον κατέει διοικητικό πόστο στο Δάσος Χαϊδαρίου και παράλληλα είναι υπέυθυνος υποδομών.

Αξίζει να τονιστεί, ότι ο Πασχαλίδης είναι κάτοχος διπλώματος ΤΕΦΑΑ και μάλιστα θα κληθεί παράλληλα να αναλάβει πόστο γυμναστή στην νέα του ομάδα,προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

 

 

 

Related posts

«Μπαμ» με Χαλιλάι ο Ιπποκράτης!

Kώστας Παλαιολόγος

«Ζει» το όνειρό της η Ιεράπολη!

Εθνικός Αστέρας-Κορωνίδα 2-0

Abola Team 3