free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε Ζούπα και Αντωνίου ο Ήφαιστος

 

Την ένταξη των Μάριου Ζούπα και Δημήτρη Αντωνίου από Εθνικό Πειραιά και Ερμή Κορυδαλλού αντίστοιχα, ανακοίνωσαν οι «ερυθροκίτρινοι».

 

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος.

 

Οι Νικαιώτες μετά από συντονισμένρεες ενέργειες της διοίκησης του Γιώργου Μαλαδάκη προχώρηαν στην ένταξη δύο ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Μάριο Ζούπα και Δημήτρη Αντωνίου.

Ο πρώτος είναι αμυντικός και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από τον Εθνικό Πειραιά, ενώ σε ό,τι αφορά τον 29χρονο Αντωνίου, προέρχεται από τον Ερμή Κορυδαλλού και ξεχωρίζι για τις εκτελεστικές του ικανότητες.

 

Αναλυτικά:

 

«Στον δανεισμό ,μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, του νεαρού μεσοαμυντικού, Μάριο Ζούπα προχώρησε η ομάδα μας.

Πρόκειται για ένα υψηλόσωμο και ιδιαίτερα γρήγορο ποδοσφαιριστή  που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της. Η Οικογένεια του Ηφαίστου και ο  Πρόεδρος κος Μαλαδάκης ευχαριστούν την διοίκηση του Εθνικού και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κο Τάκη Γιάννοπουλο,  για την άψογη συνεργασία στο θέμα του δανεισμού του ποδοσφαιριστή και εύχονται στην ομάδα επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει»

«Ο ΑΓΣ Ηφαιστος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αντωνίου από την ομάδα του Ερμή Κορυδαλλού. 

Ο 29χρονος άσος, αγωνίζεται στη θέση του  επιθετικού πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο  στο Πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α Πειραιά, αλλά και στο Κύπελλο με 11 γκολ σε 13 συμμετοχές . 

Στα τέσσερα παιχνίδια μάλιστα σκόραρε και από δύο φορές.

 

Εχει αγωνιστεί,μεταξύ άλλων, σε  Κερατσίνι -Νίκαια κι Ολυμπιάδα και με την παρουσία του θα δυναμώσει εξαιρετικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας!»

 

Related posts

Πρώτη και αήττητη η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Τζιώτης: «Δημιουργούμε ομάδα μοντέλο για την κατηγορία!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στο «Π. Σαλπέας» ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

Kώστας Παλαιολόγος