free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα»

To στίγμα του για το ντέμρπι κορυφής με τον Ήφαιστο Περιστερίου έδωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ώστε να μπουν με το «δεξί» στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2018 αντιμετωπίζουν στον Ολυμπιακό Λιοσίων το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δείχνουν ανυπόμονοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο προσεγγίζουν ως μία τεράστια ευκαιρία να δείξουν τί πραγματικά αξίζουν, όπως φυσικά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα, ο οποίος αποτελεί την βάση, πάνω στην οποία έχει χτιστεί ένα μέρος της φετινής εκπληκτικής πορείας της ομάδας.

Οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Λεωνίδα Σμυρνή είνα άκρως ενδεικτικές :

«Είμαστε πανέτοιμοι κι ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου, την οποία σεβόμαστε. Ευχής έργον είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, θεωρώ ότι βρεισκόμαστε σ επολύ καλή κατάσταση κι εκτιμώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα.»

 

Related posts

Αντίστροφη μέτρηση από την Κηφισιά!

abola10

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Τριάρα τα Πετράλωνα!

abola10