free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι!»

Το σύνθημα για νίκη στοντέμπι κορυφής επί του Ολυμπιακού Λιοσίων έδωσε ο προπονητής του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στο υπέρτατο σημείο, απόρροια της ξέφρενης φετινής του πορείας που τον έχει φέρει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, ο Ήφαιστος Περιστερίου ρίχνεται στην μάχη των επίσημων υποχρεώσεών του για το νέο έτος

Οι «ροσονέρι» αντιμετωπίζουν στα Λιόσια τον τοπικό Ολυμπιακό σε μία αναμέτρηση, η οποία .. κόβει την ανάσα και όπως είναι φυσικό, άπαντες αδημονούν για την συγκεκριμένη μάχη.

 Άκρως ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίσουν στο σωματείο των δυτικών προατίων την κυριακάτικη αναμέτρηση, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θόδωρου Τρανού:

 «όλο το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος είχαμε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα κι εμπεριστατωμένα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και η αίσθηση, που έχω αποκτήσει από το πνεύμα μαχητικότητας και της διάθεσης που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου, είναι ότι θα πάμε αποφασισμένοι για την νίκη . Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας για την καινούρια χρονιά και από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα απέναντι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα»

 

 

 

 

 

Related posts

Σταμπουλίδης: «Να μην απογοητευτούμε»

Abola Newsroom

Τρανός: «Δεν λειτουργήσαμε καλά»

Kώστας Παλαιολόγος

Τσαβαλιάς: «Απόλυτη ανάγκη η νίκη!»

Kώστας Παλαιολόγος