free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ – Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-0

Με ισοπαλία ξεκίνησε το νέο έτος ο ΑΟ Άνοιξης κόντρα στον ΑΟ Κυανούς Αστέρα Βάρης, εντός έδρας για την 15η αγωνιστική και τελευταία του Ά Γύρου, της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Δυνατό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια απο τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 1ο ημίχρονο ένα δυνατό σουτ του Κυριάκη πέρασε λίγο άουτ από τα δοκάρια του Μαρινάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 70’ τετατετ του Δαρζέντα μπλόκαρε εύκολα ο Μαρινάκης και στο 85’ εντυπωσιακή ενέργεια του Δρόσου και αφού απέφυγε 2-3 αμυντικούς έσπασε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής στο Δρακόπουλο με τον τελευταίο να σουτάρει αδύναμα και να αποκρούει πάλι εύκολα ο Μαρινάκης. Στο 90’ πολυ καλή εκτέλεση φάουλ απο τους παίχτες της Βάρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μανουσάκης. Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΟ Άνοιξης έκανε και το νέο απόκτημα, ο αριστερός μπακ χάφ, Στάθης Κολώτας που αποκτήθηκε απο τον ΑΟ Σταμάτας.

Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗΣ: Μανουσάκης, Τρακάκης, Ζαχαρόπουλος, Ιωσήπου, Δρόσος, Κυριάκης, Γεωργούσης (63’ Δαρζέντας), Μιχαηλίδης, Δρακόπουλος, Osmanai (71’ Σ. Κολώτας), Κωβαίος (85’ Ali).

 

Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ : Μαρινάκης, Βειόγλου, Μάμαλης, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Κρίλης, Μίχος, Κούτρος (42’ Γιαμάς), Μαυροθαλασσίτης, (71’ Σκουρλής), Νιούμαν

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αποφασίζει αν θα οδηγηθούμε ή όχι σε νέα αναβολή

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 3-4/12

Abola Newsroom

Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου-Δηλώσεις προπονητών: “Ικανοποιητική η μέχρι τώρα πορεία!”

Abola Newsroom