free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αέρας» τίτλου από τον Ολυμπιακό!

Με εαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν το «AEL FC Arena» με το θριαμβευτικό 3-0 πετυχαίνοντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους κι έκαναν ιδανικό «ποδαρικό» στο 2018.

 

 

Την ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος συνέχισε απτόητος ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο από το «AEL FC Arena» παρά τις πολλές ανακατατάξεις σε προπονητικό επίπεδο. Κι έκανα «ποδαρικό» με το δεξί στο 2018!

Υπό το βλέμμα του Όσκαρ Γκαρθία που ήταν στις σουίτες του «AEL FC Arena» και με τον Κώστα Φορτούνη να έχει πολλά κέφια, μοιράζοντας δύο ασίστ και οργανώνοντας άψογα το παιχνίδι της ομάδας του, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 της ΑΕΛ, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, βάζοντας εκ νέου άγχος στους ανταγωνιστές του. 

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο, που οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και ο Προτό τη μοναδική στιγμή που χρειάστηκε (25′) ήταν παρών, ο Ολυμπιακός άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ στο β’ μέρος, χάρη στη γρήγορη ποδοσφαιρική αντίληψη του Ταχτσίδη, που εκτέλεσε πολύ γρήγορα ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή και ο Μάριν με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 54′ 

Τα υπόλοιπα αποτέλεσαν επί της ουσίας ιστορία, αφού η ΑΕΛ ανοίχτηκε, ψάχνοντας την ισοφάριση και ο Ολυμπιακός με τον Φορτούνη να έχει κέφια βρήκε με άνεση άλλα δύο γκολ. Ο επιτελικός μέσος των Πειραιωτών έδωσε δύο έτοιμα γκολ σε Ανσαριφάρντ (68′) και Τζούρτζεβιτς (89′) και έτσι ο Ολυμπιακός έσπασε το εντός έδρας αήττητο της ΑΕΛ με επιβλητικό 

τρόπο.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς – Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας – Λαγός (81’ Λεοζίνιο), Αγκάνοβιτς (64’ Μιλοσάβλιεβιτς), Ντέλετιτς – Μασούρας (66’ Περόνε), Ναζλίδης, Κριζμάν. 

Ολυμπιακός: Προτό – Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρης – Ρομαό, Ταχτσίδης – Πάρντο (61’ Σεμπά), Φορτούνης (90’ Ζιλέ), Μάριν – Ανσαριφάρντ (78’ Τζούρτζεβιτς)

 

 

 

 

Related posts

Ανασκόπηση της σεζόν από το Λεοντικό Κηφισιάς

abola10

Αλλαγές στο πρόγραμμα φιλικών του Αήττητου

Abola Team 2

Ο Ολυμπιακός Ν. Λιοσίων πέρασε από τον Βύρωνα (3-0)

Abola Team