free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η Διάνα Ηλιούπολης 2-1 εκτός την Πεύκη

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Διάνα Ηλιούπολης με την εκτός έδρας νίκη επί της Πεύκης με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο  και μόλις στο 4′ λεπτό  έπειτα από ωραίο κοντινό πλασέ του Παργιάνου έκαναν το 1-0 στην συνέχεια πίεσαν και για άλλα γκολ  και στο 28′ λεπτό έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Καλλέργης με κοντινό πλάσε έκανε το 2-0 δίνοντας σκορ ασφαλείας στους γηπεδούχους .Η Πεύκη πίεσε για να μειώσει πριν το ημίχρονο και είχε σπουδαία ευκαιρία με το δοκάρι έπειτα από το δυνατό σουτ του Τσεπελέ στο 40′ λεπτό,στο 42 ΄ λεπτό ο διαιτητής της συνάντησης απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Καλλέργη και τον Παππά αφήνοντας και τις δύο ομάδες με Δέκα παίχτες ,Στην επανάληψη η Πεύκη ήτανε καλύτερη με τους γηπεδούχους να θέλουν να προστατέψουν και του υπέρ τους αποτέλεσμα το μόνο που κατάφερε η Πεύκη ήταν να μειώσει στο 80 λεπτό με κοντινή προβολή του Γκιρόφ.

 

Διαιτητές: Κατοίκος, Βαξεβανέλης-Αθανασίου

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Πανίδης, Λούκας, Τζιβελέκης (87′ Μπελέρης), Νικόλι, Καλουδιώτης, Ζουμπουνέλης, Αναστασίου (92′ Μπουραζάς), Καλέργης, Παργιανός (46′ Α. Μπαλαφούτης), Ντζαβίδας (68′ Χ. Μπαλαφούτης)

 

ΠΕΥΚΗ (Λευτέρης Βελέντζας): Βασαρμίδης, Αγγελόπουλος (59′ Αναστασίου), Ρώσσι, Ξαφέρι (79′ Μακρυνικόλας), Παππάς, Ανδρέου, Τσεπελέ, Κοντογιαννόπουλος (75′ Γκιρόφ), Χρήστου, Πέτσης, Πετράκης (59′ Τζελάι).

Related posts

Οκσύσογλου ανακοίνωσε η Ηλιούπολη

Abola Team 2

Ασταμάτητοι οι Τράχωνες 1-0 εκτός τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

Επτά φιλικά ο Μικρασιατικός

Τάσος Ζαφειρίου