free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ηρωική νίκη το Ρουφ που φουλάρει για άνοδο-Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα με εννέα παίκτες νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τους Τράχωνες: Ρεπορτάζ Κώστας ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟ Ρουφ με δύο λιγότερους παίκτες για περισσότερα από 30 λεπτά πήρε ηρωική νίκη με σκορ 2-1 στην δύσκολη έδρα των Τραχώνων. Έτσι το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα φουλάρει πλέον για την άνοδο.

Το Ρουφ ήταν από την αρχή καλύτερο, κάνοντας φάσεις στο 1′, στο 10′ και στο 19′ με Συράκο, Τζώρτζη και Λαγκαδινό. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 30′ με όμορφο πλάσε του Συράκου μετά από έξοχο γύρισμα του Τζώρτζη. Στο 33ο λελτό ο Λαγκαδινός αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Στεργιάκο στο 34′ από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 43′ με τον Φατσέα. Ο Συράκος στο 54′ σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και της ομάδας του με κεφαλιά από κόρνερ του Τζώρτζη και σπάσιμο του Τριανταφύλλου. Η “Αούστρια” απείλησε με τον Παππά στο 55′ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και πάσα του Τζώρτζη, ενώ στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες μετα από αποβολή του Μπέρτζου και το έργο του Ρουφ δυσκόλεψε επικίνδυνα. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο 64′ που ο Νικολάου ξανά έβαλε στο ματς τους γηπεδούχους με το γκολ που πέτυχε. Ο ΑΟΤ κατάφερε να δημιουργήσει μόνο 2 ακόμα τελικές με τον Μ. Ρόκο στο 85′ και στο 88′.

Από τους Τράχωνες ξεχώρισαν οι Φατσέας, Κυλόγλου, Ξηνταράς και Ζυγοκώστας.

Από τους νικητές οι Συράκος, Τζώρτζης, Φωτόπουλος, Καρυπίδης και Βλασταράκης 

Για την ομάδα του Γ. Σιλεβίστα αισθητή ήταν η απουσία του τραυματία Χατζή. Σημαντικό στοιχείο επιστροφή του Δ. Βλασταράκη μετά από σχεδόν 2 χρόνια σε επίσημο αγώνα και η πρώτη συμμετοχή της νέας μεταγραφής του Α. Καραχάλιου. 

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης και ο γνωστός φίλαθλος της ομάδας Γιώργος Ξεπαπαδάκης. Εκεί ήταν από το Abola.gr ο Ρένος Γιαμπουράς.

Τράχωνες: (Ι. Κουσανας) Δραμπαλης, Φατσεας, Ποτουριδης(Φουφας 51′), Στεργιακος, Προμπόνας, Αρωνης, Ζυγοκώστας(Μακρίδης 51′), Κυλόγλου, Ρόκο, Ξηνταράς, Νικολάου. 

ΠΑΟ Ρουφ: (Γ. Σιλεβίστας) Κουνάδης, Μπένας, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καρυπίδης, Φωτόπουλος(Καραχάλιος 88′), Παππάς(Βλασταράκης 76′), Τζώρτζης(Μεμάς 90+4), Συράκος(Σφακιανάκης 61′).

Με λάθη το διαιτητικό τρίο Φωτόπουλος, Μπαιρακτάρης, Μαραθωνίτης.

Το διπλό της Αούστρια αποτέλεσε διπλή χαρά για τον διοικητικό ηγέτη του Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη. Προηγήθηκε το Σάββατο ο γαμος της κόρης του Χαρούλας με τον εκλεκτό της καρδιάς της τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιάννη Ασλανίδη.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 14-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Σε ένα πολύ καλό ματς η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Χαλ., στο μεταξύ τους φιλικό.

Ρένος Γιαμπουράς

Προφορική συμφωνία με Χαϊδάρι ο Νίκος Παπαρούνης

Abola Team 3