free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-Ξάνθη 0-1

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λαμίας σημείωσε η Ξάνθη για την 16η αγωνιστική της Super League που της δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα (21β) για τη συνέχεια της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που υπέστησαν την 6η ήττα τους και βρίσκονται στην 12η θέση με 16 βαθμούς.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Ζίβκοβιτς στο 34΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 

Η Λαμία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία να σκοράρει στο 5΄ όταν σε σουτ του Τσούκαλου απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς. Η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε στην εστία της Λαμίας. Εκτελεστής ο Μεχία στο 34΄, με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, δίνοντας το προβάδισμα στους Ακρίτες. Στο 41΄ κεφαλιά του Όμο πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σουτ του Φασίδη έδιωξε ο Μελίσσας.

 

Στο 2ο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν οιο δυνατά, πίεσαν την αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η Ξάνθη με καλή αμυντική διάταξη δεν άφησε διαδρόμους προς την εστία της και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

 

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Όμο (46΄ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος, Μπλάζιτς, Πίτι, Βάντερσον (72΄ Καραγιάννης), Βουό (46΄ Ακόστα).

 

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (80΄ Μελιόπουλος), Λουσέρο, Μεχία, Κασάδο, Λισγάρας, Γέντριτσεκ, Σβάρνας, Φασίδης (74΄ Σιλά), Φλίσκας, Τριάδης (56΄ Ντουρίτσκοβιτς).

Related posts

Οι Δημήτρης Καλιακούδης και Νατάσα Σπυροπούλου μιλούν για τις Νέες Δραπετσώνας

Τάσος Ζαφειρίου

Γ’ Εθνική: Όλη η δράση στους επτά ομίλους

Abola Team

ΣΟΚ: Στήσιμο αγώνων στην Κ20!

Abola Newsroom