free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεγάλη νίκη για Πανθηραϊκό, επικράτησε 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας!-Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Κονσταντίνοφ που έκανε ιδανικό ντεμπούτο

Σημαντική νίκη με 2-0 πήρε ο Πανθηραϊκός επί της Τριγλίας Ραφήνας. Χρυσοί σκόρερς για τους νησιώτες οι Κονσταντίνοφ και Ντούμος.

 

Ξεκίνησαν καλύτερα οι φιλοξενούμενοι, που απώλεσαν ευκαιρία στο 10′ με τον Κότσι. 10 λεπτά αργότερα, όμως, ο Πανθηραϊκός άνοιξε το σκορ με τον Κονσταντίνοφ στο ντεμπούτο του με την ομάδα. Παραλίγο να χριστεί ξανά σκόρερ λίγα λεπτά αργότερα, αλλά τον πρόλαβε ο γκολκίπερ της Τριγλίας, Ιωσήπου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ραφήνας έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Αμπντουραχμάνι στο 49′. Ένα λεπτό μετά ο Πανθηραϊκός έκανε το 2-0 με ένα τέρμα του Ντούμου. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς το δοκάρι του Κεφαλα στο 84′.

 

Πανθηραϊκός (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Ζέλιος, Μπιρμπίλη, Πολυκρέτης, Λουκα, Περιάλης, Κεφαλάς, Μάνιας, Κοσταντίνοφ, Ντούμος, Γκίκας

Τριγλία Ραφήνας (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσαγκαρης, Καραγιάννης, Τσακίρης, Μητσόπουλος, Κότσι, Κατσαβριάς, Αμπντουραχμάνι, Ντάφλας, Ινγκλαντίν

 

Παίκτης του Πανθηραϊκού και επίσημα είναι ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός. Κονσταντίνοφ ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του μάλιστα στο νικηφόρο ματς με την Τριγλία Ραφήνας.

Ο 27χρονος Τόμι Κωνσταντίνοφ αποχώρησε από την ομάδα της Χαλκίδας, στην οποία αγωνιζόταν και συμφώνησε με τους Κυκλαδίτες.

 

 

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

«Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Tomi Kostadinov.

 

 

 

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Τσάβνταρ, Λίτεξ Λόβετς, Α.Ο Χανιά, Αζάλ, Περνίκ, Βίτοσα, Πιρίν και Α.Ο Χαλκίς.

 

 

 

Καλωσορίζουμε τον Τόμι στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Related posts

Κλεισμένος ο Αθανασόπουλος

Ρένος Γιαμπουράς

Συνέχεια των ανανεώσεων στον Χαραυγιακό με Παναγιώτη Γιαννόπουλο και Αποστόλη Βαζούκη

Abola Team 3

Ιωνικός: Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής

Abola Team 2