free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Αγ. Θωμάς με ανατροπή 5-3 την Αθηναϊδα

Με ανατροπή στο σκορ ο Αγ. Θωμάς του Κώστα Τσινιά νίκησε με 5-3 την Αθηναϊδα.

Μόλις στο 13′ ο Βαγγέλης «πάγωσε» τους γηπεδούχους, γράφοντας το 0-1 με σουτ, ενώ στο 27′ ο Θύμιος είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής. Το ματς πήρε «φωτιά» στο 58′ όταν ο Νικολαΐδης έγραψε το 0-2 με πλασέ. Κάπου εκεί οι παίκτες του Αγίου Θωμά αφυπνίστηκαν και έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Φ. Ζαρκαδούλα στο 63′ (1-1) και πλασέ του Θύμιου στο 67′ (2-2). Η ομάδα της Κυψέλης πίστεψε στη νίκη και, μάλιστα, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 78′ χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολαΐδη. Όσοι πίστεψαν σε εκείνο το σημείο πως το ενδιαφέρον του αγώνα είχε ατονήσει, διαψεύστηκαν οικτρά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης. Στο 82′ ο Θύμιος έκανε το 3-3 με πέναλτι που κέρδισε ο Μαστρογιάννης, στο 85′ ο Θεοδώρου με σουτ έγραψε το 4-3 και στο 92′ ο Θύμιος διαμόρφωσε το τελικό 5-3 με πλασέ. Να αναφερθεί πως στο 91′ ο Χαλεπιάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

 

Διαιτητής ήταν ο Σύψας, με βοηθούς τους Κωσταγιάννη και Σπ. Νικολάου.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Κώστας Τσινιάς): Καυκιάς, Αλεξανδρόπουλος (46′ Θεοδώρου), Αλικάι, Χατζής, Μεταξούλης, Φ. Ζαρκαδούλας, Θύμιος, Κυριακόπουλος, Γεωργίου (74′ Μαντέλος), Μαστρογιάννης (90′ Γ. Ζαρκαδούλας), Δάβαρης (84′ Παπαστάμος)

 

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης): Κοντογεώργος, Φίλος (72′ Ρουμελιώτης), Παπαθανάσης, Πανταζόπουλος, Μπαρμπαδήμος, Κανδαλέπας, Κατσιώρης (55′ Χαλεπιάν), Βαγγέλης (86′ Βασίλας), Νικολαΐδης, Τούρλας (50′ Ρακιτζής), Τσελίκας.

Related posts

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Συνεχίζει αήττητος ο Άρης Πετρούπολης (3-1)

Abola Team

Πρόεδρος ο Ιατρούδης στον ΑΟ Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς