free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άγιαξ Ταύρου 3-0 τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Καλό ποδαρικό στο 2018 έκανε ο Άγιαξ Ταύρου.

Το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη έχοντας χρυσή αλλαγή τον Παναγάκο που πέτυχε δύο γκολ και με την έννοια ότι πρόσφερε άλλη δυναμική στην ομάδα του επικράτησε με σκορ 3-0 του νεανικού και μαχητικού Ποσειδώνα Γλυφάδας.

Στο 10 ο Άγιαξ Ταύρου είχε κάθετο δοκάρι σε ισχυρό σουτ του Ερμάλ ενώ ακούμπησε την μπάλα με τα ακροδάκτυλά του ο γκολκίπερ Ψωμάρας ο οποίος δεν ευθύνεται για κανένα γκολ και έκανε καλές αποκρούσεις σε δύκολες φάσεις.

Ο Γεωργίου με κεφαλιά στο 41′ όπως αναφέρει ο Γιάννης Μελίτας που κάλυψε το ματς έκανε το 1-0 για τον Άγιαξ Ταύρου μετά από σέντρα του Ερμάλ.

Στο 66′ ο νεαρός γκολκίπερ Ψωμάρας πραγματοποίησε εκπήκτική απόκρουση σε τετ α τετ με τον Ερμάλ. 

Στο 88′ ο Παναγάκος με προσωπική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 89′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το τελικό 3-0.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ψαρίδης, Ζύγας, Χιόνης. Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Αθανασόπουλος.

Απο τον Άγιαξ Ταύρου διακρίθηκαν Γεωργίου, Ερμάλ, Σερδενές και Χριστόπουλος και από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας οι Ψωμάρας, Σκέμπι, Κουμούτσος.

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησε ο διοικητικός ηγέτης του Άγιαξ Ταύρου Αντώνης Τσάτσος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σήφης Βενάκης): Κόρδας, Κούρτι, Μπούρσαλης, Χριστόπουλος, Μπάλας, Γεωργίου, Ερμάλ(89′ Στασινόπουλος), Σερδενές, Μούτσας(84′ Παναγάκος), Στάμος(75′ Σιώζος), Σουλιώτης(46′ Κτενάς).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Πέτρος Φυλακούρης): Ψωμάρας, Γαλανόπουλος(73′ Μυριανθόπουλος), Καλαντζής, Ψωμάς, Κουνάδης, Σουλιμιώτης, Σκέμπι, Κουμούτσος, Μαυρίδης(59′ Ξενιτόπουλος), Αποστολόπουλος(46′ Μίτρε), Σπυρόπουλος(59′ Πολίτης).

 

Related posts

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-2 (vid)

abola10

Στην Τερψιθέα είναι μία γροθιά!

abola10

Κώστας Ρούμπος (Πανιώνιος Καισαριανής): “Το υλικό υπάρχει για να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί στο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας”

Τάσος Ζαφειρίου