free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΟΦ Ιεράπετρας 1-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου

Με σημαντική νίκη υποδέχθηκε το 2018 ο ΟΦ Ιεράπετρας όπου επικράτησε της ΑΕ Μυλοποτάμου με 1-0.

 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο νεοαποκτηθείς Σεκούμπα Ντιατά, στο 19ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Γιάννη Κορέτα. Ο Σενεγαλέζος φορ βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαϊδή.

 

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΙ να έχει ελαφρώς την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι την εστία του Δημήτρη Πρίφτη, με τον κίπερ των «ασπρόμαυρων» να έχει κατεβάσει «ρολά». Στο 19’ ήρθε το γκολ των Ιεραπετριτών με τον Σεκούμπα Ντιατά, όπου μετά από κάθετη μπαλιά του Κορέτα με πλασέ έκανε το 1-0.

 

Η ΑΕ Μυλοποτάμου προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να μετουσιωσει τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ. Συγκεκριμένα, ο Μερτίρι δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στο 29’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μηνά, ενώ στην εκπνή του πρώτου μέρους ο Μποτωνάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και η μπάλα «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη περνώντας άουτ.

 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, με τον Κορέτα να πιάνει σουτ πάνω στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ στο 57ο λεπτό. Η κούραση έκανε την εμφάνισή της στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να γίνεται σωρία λαθών στο κέντρο, χωρίς αυτό να επηρεάζει τον δείκτη του σκορ. Στο 61ο λεπτό ο Καραγιάννης έβγαλε σέντρα, ο Πηγιάκης έπιασε την κεφαλιά, όμως οι αμυντικοί του Μυλοποτάμου απομάκρυναν όπως όπως πάνω στην γραμμή. Στο 75’ ο Ντιατά βγήκε σε τετ α τετ μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΜ, όμως εξουδετερώθηκε από τον Κελαϊδή. Στο 89’ ο Μηνάς βγήκε σε τετ α τετ και πλάσαρε, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνει τελικά ο Πετάσης.

Οι φάσεις του αγώνα:

 

 

5’ τετ α τετ του Μερτίρι, μπλοκάρει ο Πρίφτης.

 

10’ Εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, κεφαλιά του Τζελέπη, όμως το γκολ ακυρώνεται καθώς έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

 

11’ Εκτέλεση φάουλ του Τζελέπη από το κέντρο, κεφαλιά Ντιατά για τον Κορέτα, ο τελευταίος νέα κεφαλιά όμως ο Κελάϊδής μπλοκάρει.

 

19’ Κάθετη του Κορέτα στο Ντιατά, ο δεύτερος βγήκε σε τετ α τετ και έκανε το 1-0.

 

29’ Κάθετη του Μηνά για τον Μερτίρι, ο δεύτερος δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

 

41’ Εκέλεση φάουλ του Μποτωνάκη απευθείας, από τη γραμμή της περιοχής, ο Πρίφτης μπλοκάρει.

 

43’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηνά, η μπάλα «έξυσε» το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

 

49’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μηνά, έξω από την περιοχή, ο Πρίφτης μπλοκάρει σταθερά.

 

57’ Πάσα του Μίγγα για τον Κορέτα εκείνος με σουτ πάνω στην κίνηση, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

 

61’ Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, ο Πηγιάκης με προβολή μέσα από την περιοχή, απομακρύνουν οι αμυντικοί της ΑΕΜ πάνω στη γραμμή.

 

89’ Τετ α τετ του Μηνά με τον Πρίφτη, παραλίγο το λάθος, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, και απομακρύνει τελικά ο Πετάσης.

 

 

 

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Πρίφτης, Πηγιάκης, Λιλάι(64’ Κορομηλάς), Μίγγας, Τζελέπης, Πιθαρούλης, Χρυσοφάκης(46’ Πετάσης), Ουζούνογλου(80’ Στάχτιαρης), Ντιατά(88’ Τσαλάκου), Καραγιάννης, Κορέτα.

 

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κελαϊδής, Μπακάλης(60’ Δαραμάρας), Σιόρε, Μυρθιανός, Μποτωνάκης, Λένγκα, Δελήμπασης, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Μερτίρι(72’ Μεταξάκης), Δροσάκης(83’ Σκουλούδης).

Related posts

Πήρε και Θανόπουλο ο Άγιος Ιερόθεος!

Ρένος Γιαμπουράς

Στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Α.Ο.Η ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ρένος Γιαμπουράς