free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Στη «λευκή» ισοπαλία συμβιβάστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», για την 16η αγωνιστική της Super League.

δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, αλλά καμία δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 18 βαθμούς, μετά την 9η ισοπαλία τους φέτος, ενώ ο Αστέρας μετρά 23 βαθμούς, με 5 ισοπαλίες.

 

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε για τον Αστέρα Τρίπολης στο 15ο λεπτό, όταν ο Μουνάφο πέρασε στον Μανιά, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο ΠΑΣ είχε μεν την κατοχή, αλλά οι Ηπειρώτες σήκωναν διαρκώς την μπάλα, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσουν πλήρεις επιθέσεις. Στο 29ο λεπτό ο Αστέρας είχε μία δεύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή δεν βρήκε στόχο, καθώς η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου. Ο ΠΑΣ ήταν καλά οργανωμένος αμυντικά, ο Αστέρας δεν έβρισκε χώρους, με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν άλλες φάσεις μέχρι το ημίχρονο, αλλά στο 45ο λεπτό ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε μετά τη σέντρα-σουτ του Ισνάλδο.

 

Με την έναρξη του β΄ μέρους, ΠΑΣ και Αστέρας δυσκολεύονταν αισθητά να πατήσουν περιοχή, για να επιχειρήσει δυνατό σουτ ο Μουνάφο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στο 53΄, χωρίς αποτέλεσμα όμως καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πασαλίδης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, όταν ανέτρεψε τον Κόντε λίγο έξω από την περιοχή, αλλά μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του τελευταίου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη. Ο Αστέρας απείλησε ξανά στο 61ο λεπτό, με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή που έδιωξε με το ένα χέρι ο Γιαννίκογλου, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν άουτ. Μετά το 84ο λεπτό, ο ΠΑΣ είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κόντε απέφυγε τον Γιαννούλη, σούταρε με δύναμη μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγο αργότερα, ο Κόντε έκανε την κεφαλιά από κοντά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο 91ο λεπτό η κεφαλιά του Σελίν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Γιαννίκογλου.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας (62΄ Τζημόπουλος), Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Λίλα, Χαλκιαδάκης (46΄ Βιντάλ), Μανθάτης (78΄ Σολτάνι), Γιάκος, Κόντε

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Τσιλιανίδης (89΄ Σελίν), Ισνάλντο (64΄ Κυριακόπουλος), Μανιάς (85΄ Γκόντο)

Related posts

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0-0

Abola Team 2

Στη 14η θέση της UEFA η Ελλάδα

Abola Team 3

Ο Παναθηναϊκός 1-0 τον Ολυμπιακό

Abola Team 2