free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα Πετράλωνα 1-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Χαραυγιακό-Πολλές οι επώνυμες παρουσίες στο ματς και παραλειπόμενα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Όλα τα λεφτά στο ματς ήταν η κίνηση του Βαγγέλη Ιντζέκαρου από τον πάγκο της ομάδας του.

Αναφερόμαστε στην χρησιμοποίηση στο δεύτερο ημίχρονο του Σαλαπάτα ο οποίος κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του Χαραυγιακού και με τον τρόπο του να οδηγήσει στη νίκη την ομάδα του τα Πετράλωνα με σκορ 1-0 σε αυτό το ντέρμπι κορυφής το οποίο έγινε στο γήπεδο Ρουφ.

Το γκολ το οποίο έκρινε την τύχη του αγώνα υπέρ φυσικά της ομάδας των Πετραλώνων πέτυχε στπ 66′ ο Κατσιούλης ο οποίος εκμτελλεύτηκε την φοβερή ασίστ του Σαλαπάτα και με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-0.

Οι δύο ομάδες είχαν πολυπρόσωπο κέντρο και προσεγμένες τις άμυνες και γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν λίγες δυνατές φάσεις. Στο 9′ σε κεφαλιά-φαρμάκι του Γιαννόπουλου ο Δωριάδης και αφού η μπάλα “έγλειψε” καιτο οριζόντιο δοκάρι με επληκτική απόκρουση και αφού απογειώθηκε την έδιωξε σε κόρνερ. Στο 73′ σε σουτ του Σαλαπάτα και πάλι ο οποίος με περίτεχνες ενέργειες ξέφυγε από τους αμυντικούς η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 83′ σε κεφαλιά του προωθημένου Μαραγκουδάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. 

Ο Σαλαπάτας αναδείχθηκε σε πολύριμο παίκτη του αγώνα και των Πετραλώνων ενώ από τους νικητές διακρίθηκαν ακόμα οι Γεωργόπουλος, Χρόνης, Μινάι, Καριατλής, Βέλλης. Από τον Χαραυγιακό διακρίθηκαν οι Αναστασόπουλος, Π. Βακερλής, Ρόπας, Παρασκευόπουλος. Άριστο το διαιτητικό τρίο Αντωνίου, Κουντουρέλης, Σαμοϊλης ενώ άψογος ήταν στα καθήκοντά του και ο παρατηρητής Μυτιληναίος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Δωριάδης, Βέλλης, Μιχαηλίδης, Γεωργόπουλος, Χρόνης, Καριατλής, Μπερτσιάς, Κυριακάκης(58′ Καφεντζής), Λημνιός(57′ Σαλαπάτας), Μινάι(74′ Ντέντια), Κατσιούλης(70′ Καρούμπαλης).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας-Δημήτρης Ζυγούρης): Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Βλάχας(75′ Ράμμος), Π. Βακερλής, Αναστασόπουλος, Βαζούκης(78′ Κουντουριώτης), Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος, Παρασκευόπουλος, Φερεντίνος(59′ Καλλιμάνης).

Το ντέρμπι κορυφής Πετράλωνα-Χαραυγιακός προσέλκυσε πολλούς επώνυμους. Εκεί ήταν από την διοίκηση των Πετραλώνων και μεταξύ άλλων οι Φώτης Κουρεμένος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Γιάννης Παπάζογλου, Βαγγέλης Λιγνός ο οποίο για γούρι άλλαζε συνέχεια θέσεις στνην εξέδρα, από την διοίκηση του Χαραυγιακού μεταξύ άλλων ο πρόεδρος Μανώλης Φύτρος. Εκεί ήταν οι προπονητές Κώστας Αρζένης, Δημήτρης Καλιακούδης, Γιώργος Βαϊτσης, ο προπονητής των μικρών των Πετραλώνων Γιάννης Παπαδημητρίου, ο τεχνικός του Αγ. Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας με τον ποδοσφαιριστή της Μπάρτσα Ζαμπάρα, ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής των Πετραλώνων Αναστάσης Μπουγιούκος με πατερίτσες ωστόσο αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επανέλθει από τη νέα σεζόν, ο γνωστός παρατηρητής Γιαννόπουλος, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Στέφανου Ίσσα, ο Γιώργος Μυκωνιάτης, οι ποδοσφαιριστές των Αγ. Αναργύρων Κρητικός και Οικονόμου, ο γνωστός φίλαθλος των Πετραλώνων Πέτρος Σιγίζης, ο πιο παλιός φίλαθλος της Περιφέρειας Νίκος Χριστοφόρου, ο παράγοντας του Κεραυνού Γλυφάδας Γιάννης Παπαγιάννης και από τον χώρο της διαιτησίας ο Σοφιανός Μαράνος ενώ εκεί φυσικά ήταν και ο σύμβουλος της ΕΠΣΑ Γιάννης Ρούσσος όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καριατλής. Εκεί ήταν φυσικά και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Οι φανατικοί οπαδοί των Πετραλώνων έφθασαν στο γήπεδο με ένα τεράστιο πανό αλλά και πολλά καπνογόνα δημιορυγώντας έτσι φανταστική ατμόσφαιρα. Τα καπνογόνα τα άναψαν χωρίς να πετάξουν κανένα στον αγωνιστικό χώρο κατά την είσοδο της ομάδας τους στο παιχνίδι αλλά και την στιγμή που πέτυχε το γκολ ο Κατσιούλης.

Με αγωνία παρακολουθούσε από την εξέδρα επειδή ήταν ασθενής κάθε στιγμή του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής των Πετραλώνων Κουντού. Αρκετή ώρα πριν αρχίσει το ματς και μέχρι το τέλος υπήρχε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο ωστόσο σε όλη την διάρκεια του ματς δεν συνέβη το παραμικρό. 

Έπιασε το γούρι του Κώστα Αρζένη για την ομάδα των Πετραλώνων αφού την στιγμή που αποφάσισε να αλλάξει θέση για γούρι την ίδια στιγμή πέτυχε το γκολ ο Κατσιούλης με το οποίο πήρε το τρίποντο η ομάδα του Βαγγέλη Ιντζέκαρου. Μέχρι και από την γέφυρα του Ρουφ που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο κάποιοι που είχαν κατέβει από τα οχήματά τους παρακολουθούσαν το ματς.

Κάθε άλλο παρά πέταγε στα σύννεφα μετά τη νίκη ο κόουτς των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος ο οποίος έλεγε συνέχεια “πρώτα να μαζέψουμε 40 βαθμούς για να σωθούμε και μετά βλέπουμε”.

Στην κεντρική Φωτογραφία οι αρχηγοί των δύο ομάδων Αναστασόπουλος για τον Χαραυγιακό και Μινάι για τα Πετράλωνα με το διαιτητικό τρίο.

Φανταστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και βεγγαλικά δημιούργησαν οι οπαδοί των Πετραλώνων.

Οι δύο ομάδες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο

 

 

Related posts

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι το Ρουφ 3-1 τον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Μαγεία η εκδήλωση-ο αγιασμός των ακαδημιών του Ρουφ (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Abola.gr)

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 26/3

Abola Newsroom