free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση!»

Το στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια έδωσε ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα σφράγισε ο ΆΟ Ιλίου και μαθηματικά πλέον στον τρίτο συναρπαστικό όμιλο της Β’΄ΕΠΣΑ με τον θρίαμβό του στο ντέρμπι της αγωνιστικής  επί του Αγίου Δημητρίου με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία αφενός μεν επέτρεψε στο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες του κι αφετέρου επιβεβαίωσε την ξεκάθαρη ανωτερότητά του και ποιότητά του, κάνοντας παράλληλα ιδανικό «ποδαρικό» στο 2018.

 Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιώργος Τζώτζης είχε κάθε λόγο να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από το νέο επίτευγμα των ποδοσφαιριστών του:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την καθοριστική συνέχεια, Κάναμε ιδναικό ποδαρικό στη νέα χρονιά και παράλληλα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον κύκλο των αγώνων ,με όλους τους ανταγωνιστές μας έχοντας να επιδείξουμε μόνο νίκες. Γεγονός, το οποίο μας επιτρέπει να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας όσον αφορά την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του ΑΟ Ιλίου, για να προσθέσει:

 «Όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη. Ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, ήμασταν η ομάδα που είχε την απόλυτη υπεροχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και εκτός από το γκολ, που πετύχαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες να φτάοσυμε ακόμη ψηλότερα τον δείκτη του σκορ».

 

 

Related posts

Ξενάκης (Αγ. Ελεούσα): “Πολύ κακό αποτέλεσμα για μας”

abola10

Τίτλοι τέλους για τον Δούρειο Κυψέλης

Abola Team

Συνεχίζει με Σπύρο Θεοδωρακάτο o ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος