free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δώρο!»

Στο δώρο που του έκαναν οι παίκτες του με αφορμή την ονομαστική του γιορτή, αναφέρθηκε ο τεχνικός ηγέτης των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης. 

 

 

 

Ιδανικό ποδαρικό στο 2018 πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια επικρατώντας στην έδρα τους δύσκολα με 1-0 της μαχητικής; Αρμενικής. Μία επιτυχία, η ποία ήρθε να σηματοδοτήσει την αναρρίχηση της ομάδας των βορείων προαστίων στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου και παράλληλα να υπενθυμίσει την ποιότητά της

 Ο εορτάζων τεχνικός ηγέτης του συλλόγου Γιάννης Χαραλαμπίδης δεν μπορούσε να κρύψει την έκδηλη ικανοποίησή του για το νέο επίτευγμα των ποδοσφαιριστών του τονίζοντας χαρακτηριστικά:

 «Όντως οι παίκτες που έκαναν το καλύτερο δώρο για την ονομαστική μου γορτή.΄Ημασταν πάρ απολύ καλοί και καταφέραμε να κάνουμε ιδανικό ποδαρικό για την καινούρια χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από τη νίκη επί μίας πολύ αξιόμαχης ομάδας όπως είναι η Αρμενική, όσο κυρίως από τη απόδοση των ποδοσφαιριστών μου η οποία κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και παράλληλα μας επέτρεψε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την βαθμολογική μας θέση

Οπι ποδοσφαιριστές μου υπερέβαλαν εαυτούς, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα η εύρεση του απαιτούμενου ρυθμού μετά από την διακοπή λόιγω της εορτασιτκής περιόδου.

Σε καμία περίπτωση δεν κυνηγάμε την άνοδο, ωστόσο, μας χαροποιεί που βρισκόμαστε ψηλά στον βθαμολογικό πίνακα και ανακαλύπτουμε συνεχώς κίνητρα, ώστε να προσπαθούμε περισσόοτερο».

 

 

 

 

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Ελεύθερα για το καλύτερο δυνατό»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Μας περιμένει ντέρμπι με τον Νεοπεντελικό»

Kώστας Παλαιολόγος

Τα σημερινά αποτελέσματα (4/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team