free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν πλήρως!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι ποδοσφαιριστές του την αναμέτρηση με τον ΑΟ Βύρωνα εξέφρασε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

 Ιδανικό «ποδαρικό» στην νέα χρονιά πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του ΑΟ Βύρωνα με 2-1.

Μία νίκη, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθεί βαθμολογικά στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο και παράλληλα να πιστέψει ακόμη περισσότρο στις δυνάμεις του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού ηγέτη Θανάση Ζαμπούρσα

 «Πήραμε μία νίκη, την οποία επιζητούσαμε τόσο πολύ.Ψάχναμε αντίδραση και η επιτυχία μας αυτή αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι σημειώθηκε με πολλές σημαντικές απουσίες. Όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν να αναπληρώσουν τα όποια κενά είχαν διαπιστωθεί, ανταποκρίθηκαν πλήρως και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Όλοι οι πίκτε ςμου έδειξαν τρομερό ψυχισμό, πάθος για την νίκη και υψηλό δείκτη συγκέντρωσης. Στοιχεία, τα οποία μας οδήγησαν σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας επέτρεψε να αναρριχηθούμε στον βαθμολογικό πίνακα και να είμαστε σε μία θέση, όπου θέλουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Θανάση Ζαμπούρα, γα να προσθέσει:

 «Παραταχθήκαμε κυρίως με αμυντικούς προσανατολισμούς, καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και χτυπήσαμε στις αντεπιθέσεις. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει, ωστόος, θα πρέπει να την ξεχάσουμε και να αφοσιωθούμε αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι με τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω. Ειδικά μετά από σημαντικές νίκες τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα παγίδας και οφείλουμε να παορυσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να αποκτήσει αξία το «διπλό»στον Βύρωνα».

 

 

Related posts

Πανθησειακός-Τερψιθέα 0-5

Abola Team 3

Τζώτζης: «Μπήκαμε προσηλωμένοι και με σοβαρότητα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Παλέψαμε στα ίσια την Θύελλα»

Kώστας Παλαιολόγος