free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Την άποψη ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Κηπούπολη απέναντι στον Αστέρα Ζωγράφου.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 της φιλόδοξης ομάδας των «κυανέρυθρων» αναδεικνύοντας  πολλές αρετές.

Με τον τεχνικό της ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου, ωστόσο, να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«Ήμασταν καλύεροι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε πλήρως, ενώ με εξαίρεση μία περίπτωση, δεν απειλήθήκαμε από τον αντίπαλο, ο οποίος προηγήθηκε μ’ ένα μακρινό φάουλ.

Τουλάχιστον, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε στο 93’ και να πάρουμε το πόντο της ισοπαλίας. Έχουμε πολλές φυσικές δυνάμεις και καλή φυσική κατάσταση κι αυτό το στοιχείο μα ςεπιτρέπει να διεκδικούμε μέχρι τέλους τα παιχνίδια. Το θετικό για εμάς είναι ότι από τα πέντε επόμενενα παιχνίδια, τα τέσσερα τα δίνουμε στην έδρα μας και μας δίνεται η δυνατότητα να αναρριχηθούμε ακόμη περισσότερο βαθμολογικά. Το ζητούμεο είναι να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι και αυτή τη φιλοσοφία ακολουθούμε ανεξαρτήτως αντιπάλου»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ραφαηλίδης: «Οι παίκτες μου δείχνουν τρομερή θέληση!»

Χαραλαμπίδης: «Παρουσιαστήκαμε αισθητά βελτιωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Φυλακούρης: «Να φανούμε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι»

Kώστας Παλαιολόγος