free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Επηρεαστήκαμε από το αρχικό 30λεπτο»

Στους τομείς που υποχρέωσαν την ομάδα του στο στείρο 0-0 κόντρα στην Τερψιθέα αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Με εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην μαχητική Τερψιθέα ξεκίνησε η ΑΕ Ηρακλείου τις επίσημες υποχρεώσεις της για το 2018.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αν και δημιούργησε φάσεις, εντούτοις δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της γηπεδούχου ομάδας χάνοντα ςδύο βθαμούς.

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης αρκέστηκε να τονίσιε από την πλευρά του:

«Αναγνωρίζαμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάα, που προερχόταν από αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και είχε απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς. 

Μας επηρέασαν τα πρώτα 25-30 λεπτά , όπου δεν μπήκαμε δυνατά στο ματς και ήμασταν φλύαροι. Στη συνέχεια, όμως αναλάβαμε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων και ιδιαίτερ στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε και χάσαμε πληθώρα κλασικών ευκαιριών, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 82’. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι σημαντικό το γεογνός ότι δεν ηττηθήκαμε διευρύνοντας το αήττητο των τελευταίων αγώνων»

 

 

Related posts

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 1-1

abola10

Παρελθόν ο Σταύρος Τσακλάνος από την Α.Ε. Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος

Κιούρκος: «Επαναφέραμε την ισορροπία»

Kώστας Παλαιολόγος