free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

«΅Εκλεισαν» Καλογερόπουλο!

Στην ένταξη του 24χρονου κεντρικού αμυντικού προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Γιώργου Καλογερόπουλου πραγματοποίησαν τα Ταταύλα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες έδωσαν τα χέρια με τον 24χρονο στόπερ του Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος στο εξής θα φιγουράρει με την φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Το νέο απόκτημα μπορεί με την ίδια ευχέρεια να καλύψει και την νευραλιγκή θέση του αμυντικού μέσου κα αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού ηγέτη Γιάννη Λουμίδη, ο οποίος εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητές του  και με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στην Δραπετσώνα.

 

Λουμίδης: «Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη»

 

Ιδανικό ήταν για τα Ταταύλα το «ποδαρικό» τους για το 2018, δεδομένου ότι ξεκίνησαν με εκτός έδρας νίκη 1-0 επ΄του μαχητικού Απόλλωνα Περεριστερίου τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο συναρπαστικό όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Γιάννης Λουμίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηεκς την αξία κατάκτησης των τριών βαθμών, που φέρνουν την ομάδα του κοντά στις προνομιούχες θέσεις:

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι σ’ ένα πολύ δυνατό κι αξιόμαχο σύνολο, όπως είναι ο Απόλλων Περιστερίου. Το θετικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Για να αποκτήσει όμως ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτή η επιτυχία, θα πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία τον Πανθησειακό στην έδρα μας. Όλη μας η προσοχή έχι επικεντρωθεί αποκλεισιτκά σε αυτό το παιχνίδι, όπου οφείλουμε να φανούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί».

 

 

 

 

Related posts

Νέα εποχή στις Ακαδημίες του Ορφέα Αιγάλεω με Γιάκα

Abola Newsroom

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ιπποκράτης 2-3

Abola Team 3

Απέδρασε με διπλό ο Προμηθέας (3-2)

Abola Team