free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων»

Απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του απέναντι στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Με το «αριστερό» μπήκε το Παλαιό Φάληρο στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018 γνωρίζοντας την εντός εδρας ήττα με 1-0 από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο απέτρεψε τοπυς νεοφώτιστους να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Γαζής στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρώ ότι δίκαια χάσαμε. Η διακοπή λόγω της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων μας επηρέασε, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας απέναντι σε μία ιδιαίτερα μαχητική ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Αυτό που προέχει, είναι να βελτιώσουμε τα λάθη μας».

 

Διάστρεμμα ο Ντονέ

 Ενός κακού μύρια έποντια στο Πλαιό Φάληρο. Σαν να μην έφτανε η εντός έδρας ήττα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ήρθε να σπροστεθεί ο τραυματισμό του ΜαράλντοΝτονέ. Ο 28χρονος επιθετικός εγκατέλειψε τον αγωνισιτκόχώρο με διάστρεμμα και πλέον πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου.

Παράλληλα,εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Νίκος Αχμέτ, ο οποίος αποβλήθηκε.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές αναζητήσεις, στο Παλαιό Φάληρο εντείνουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού.

 

 

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Αποτέλεσμα που μας δίνει ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής«Όπλα μας η έδρα και η ψυχολογία»

Kώστας Παλαιολόγος

Αστέρας… έτοιμος!

Abola Team