free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γενικός Αρχηγός ο Τσαμπός στον Ήφαιστο

Χρέη Γενικού Αρχηγού στους «ερυθροκίτρινους» αναλαμβάνει πλέον ο Κυριάκος Τσαμπός

 

 

 

 

 

Ο Κυριάκος Τσαμπός αποτελεί με κάθε επισημότητα πλέον τον νέο Γενικ/οΑρχηγό του Ηφαίστου.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανάληψη των νέων καθηκόντων του έμπειρου παράγοντα:

Αναλυτικά:

«O ΑΓΣ Ηφαιστος ανακοινώνει ότι τη θέση του Γενικού αρχηγού στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Τσαμπός, που αποτελεί ένα απο τους πιο άμεσους συνεργάτες του Προέδρου της ομάδας Γιώργου Μαλαδάκη.

Ο νέος Γενικός αρχηγός της ομάδας μας είναι εδώ και μία πενταετία μαζί με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου με τον Ηφαιστο να έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην Α Πειραιά, ανεβαίνοντας από την δεύτερη κατηγορία και αργά αλλά σταθερά να κάνει και το βήμα παραπάνω.»

Sτις δηλώσεις του ο κος Τσαμπός τόνισε: «Καταρχήν είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να αναλαμβάνω αυτή την εξόχως τιμητική θέση σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηφαιστος το οποίο όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας του έχει διδάξει ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Στόχος της ομάδας μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος ,με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγαπάνε τον σύλλογο και θα δίνουν το 1000% για τη φανέλα. Η διοίκηση, σε δύσκολες εποχές, έχει δείξει έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα ενώ η οργάνωση, σε όλους τους τομείς, αποτελεί τις πρώτες μας προτεραιότητες.»

 

Related posts

Έτοιμος ο Ήφαιστος για το ντέρμπι

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team