free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Πήραμε πολύ σημαντική νίκη»

Στην αξία των τριών βαθμών επί της ΑΕ Χαλανδρίου, αλλά και στον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αγία Παρασκευή  στάθηκε ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου παρέμεινε ο Άρης Πετρούπολης με την πολύ σημαντική του επικράτηση με 1-0 σε βάρος της μαχητικής ΑΕ Χαλανδρίου.

Γεγονός το οποίο επέτρεψε στους «βυσσινί» να κάνουν εξαιρετικό «ποδαρικό» στο 2018 και πλέον να πατάνε πολύ γερά  στα πόδια τους όσον αφορά την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν οριοθετηθεί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

 Ο τεχνικός ηγέτης Αλέξης Γκλεγκλές φρόντισε να δώσει το δικό του στίγμα τόος για την σπουδαιότητα της νίκης, όσο κι ενόψει του καθοριστικού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην Αγία Παρασκευή:

 «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Χαλανδρίου. Φανήκαμε αρκετά προσηλωμένοι  στο πλάνο μας και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, ώστε να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι»ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Άρη Πετρούπολης, για να προσθέσει αναφερόμενος στον επερχόμενο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αγία Παρασκευή:

 «Η προσοχή μας πλέον έχει στραφεί αποκλειστικά στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Αγία Παρασκευή. Θα προχωρήσω σε ορισμένες διαφοροποιήσεις, ώστε να ξεκουράσω μερικούς παίκτες, που χρειάζονται ανάσες και θα καταστρώσουμε το πλάνο μας, που θα μας επιτρέψει να πάρουμε την νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ώστε να αποκτήσουμε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό».

 

 

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τριπλό «μπαμ» για τον Ήφαιστο Περιστερίου

Kώστας Παλαιολόγος

Καταλήγει σε Διαμάντη ο ΑΟ Χαϊδαρίου