free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφική βόμβα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος στο Αιγάλεω-Παρελθόν ο Σπανός

Το είπαν και το έκαναν οι άνθρωποι του Αιγάλεω.

Οι άνθρωποι του Σίτι ενεργοποίησαν τη μεγάλη μεταγραφική βόμβα που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο δυναμικός Έλληνας στράικερ επιστρέφει στα γήπεδα ύστερα από αρκετό καιρό, με την αθηναϊκή ομάδα να ευελπιστεί, ο 34χρονος φορ να κάνει τη διαφορά στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της.

O Μάντζιος αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σημείωσε 36 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 109 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωσης, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού και Ατρομήτου. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 97 τέρματα και 18 ασίστ σε 349 αγώνες.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΟ Αιγάλεω. Μετά από πολύωρες προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή, η ενσωμάτωσή του στο σύλλογο οριστικοποιήθηκε. Καλώς ήρθες, Βαγγέλη!».

Τον νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά από σήμερα ο Άγγελος Σπανός.

Ο 23χρονος (01/05/1994) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω, όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Αγία Παρασκευή, Θρίαμβο, ΑΕ Χαλανδρίου, Βύζαντα Μεγάρων και Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

 

«Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Σπανό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

Πηγή: sportsup

Related posts

Η αποστολή του Αιγάλεω για το ματς με τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 3

Ενίσχυση με Μητσογιάννη στο Μοσχάτο!

Abola Team

Έχασε ο Ηρακλής στην πρεμιέρα-Όλα τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3