free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καρέ » μεταγραφών για τον Μικρασιατικό!

Στην απόκτηση των αδελφών Γιώργου-Χρήστου Γαλανάκη, των Αντώνη Χατζηστεφάνου και τυου Πέτρου Τρυφωνίδη προχώρησε η ομάδα της Καισαριανής.

 

 

 

Μεταγραφική … καταιγίδα ξέσπασε στον Μικρασιατικό, με την προοπτική η ομάδα της Καισαριανής να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και να μπορέσει κάτω από υγιείς και στέρεες βάσεις να διεκδικήσει την παραμονή της στον δύσκολο και ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας

 Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου μετά από συντονισμένες ενέργειες ολοκλήρωσε των απόκτηση τεσσάρων παικτών, που έχουν όλα τα φόντα να ηγηθούν στη φετινή προσπάθεια.

 Ο λόγος για τον 28χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Γαλανάκη και τον 30χρονο ολ αράουντ επιθετικό Αντώνη Χατζηστεφάνου «πακέτο» από τον ΠΑΟ Καλυβίων, τον Χρήστου Γαλανάκη, που καλύτπτει τη θέση του αριστερού μπακ κι επέστρεψε από τον Εθνικό Αστέρα και του φορ Πέτρου Τρυφωνίδη από το Παλαιό Φάληρο.

 Σταμπουλίδης: «Πολύ σημαντική νίκη!» 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε ο Μικρασιατικός τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018. Η ομάδα της Καισαριανής επικράτησε 2-0 της Δόξας Βύρωνα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. 

Ο τεχνικός ηγέτης Κώστας Σταμπουλίδης  στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην σημασία της επιτυχίας

 «Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, αφού μας παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε αισθητά τη βαθμολογική μας θέση και να ελπίζουμε βάσιμα στην εξασφάλιση της παραμονής μας. Σημειώθηκε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που έχει θέσει τους ίδιους στόχους και έρχετια να μας τονώσει την ψυχολογία για τη συνέχεια. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σε μία καίρια χρονική στιγμή στα τέλη του πρώτουημιχρόνου, ενώ κάναμε πολύ καλή διαχείριση στο δεύτεο μέρος και ευτυχήσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ προς τα τέλη του αγώνα και να φτάσουμε σε αυτή τη σπουδαία επικράτηση»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Να κάνουμε κάστρο την έδρα μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σταμπουλίδης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Τιμή για εμένα η ανάληψη του Άρη Πετρούπολης!»