free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μια ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ η Αγ. Παρασκευή του Δημ. Κωνσταντόπουλου νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Πετρούπολης με 3-2

Μια ανάσα από την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ βρίσκεται η Αγ. Παρασκευή.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (ΦΩΤΟ) στον πρώτο ημιτελικό νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 τον Άρη Πετρούπολης κι έκανε αποφασιστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η νίκη για την Αγία Παρασκευή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αφού κατάφερε και ανέτρεψε το σκορ, καθώς βρέθηκε πίσω με 1-0, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως προερχόταν από μία βαριά ήττα το Σάββατο με 3-0 από τους Αγίους Αναργύρους. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη!

 

Όσον αφορά τον Άρη, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο γκολ ακόμα και να απέφευγαν την ήττα, με την ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο ως τελικό αποτέλεσμα, όμως, δεν τα κατάφεραν. Πάντως, θα είναι λάθος για τον οποιονδήποτε να νομίζει πως η πρόκριση στον τελικό τελείωσε σήμερα, αφού υπάρχει και ο επαναληπτικός και είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Αλέξη Γκλεγκλέ δεν θα πέσουν αμαχητί. 

 

Όσονα φορά το πως διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, στο 11΄ο Ηλιάδης τροφοδότησε τον Κατσή που από κοντά άνοιξε το σκορ για τον Άρη. Στο 27 ο Τσοπανάκος μεταβίβασε στον Κοβάνη που ισοφάρισε για την Αγία Παρασκευή. Στο 30΄δυνατό σουτ του Μακρίδη απέκρουσε εντυπωσιακά και με δυσκολία ο Τικταπανίδης. Στο 37΄πάλι ο Τσοπανάκος βρήκε τον Μαυρομματάκη που έβαλε μπροστά  στο σκορ την Αγία Παρασκευή κάνοντας το 2-1!

 

Στο 58′ ο Βελέντζας υπέπεσε σε πέναλτι ανατρέποντας τον Θανόπουλο ο οποίος και το εκτέλεσε κάνοντας το 2-2. Τέλος, στο 73΄και σε εκπληκτική αντεπίθεση της Αγίας Παρασκευής ο Κοβάνης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Άρη και από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Αγίας Παρασκευής.

 

Καλή η διαιτησία των Μπακογιάννη, Σταύρογλου και Καραγιαννίδη

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκεγκλές): Αποστόλου, Λάπα, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος (81′ Παούρης), Σιδέρης (45′ Θανόπουλος), Μακρίδης, Κατσής (45′ Κυριαζής – 75΄ Ζουζούλης), Ηλιάδης, Τσάτσα

 

ΑΓ.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγιωτόπουλος (56′ Μπέκος), Σκλαβενίτης, Βελέντζας, Σκούρας (76′ Παπαευθυμίου), Λαζόπουλος (74′ Ρηγόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος, Μπαλατσούρας (63′ Μιχαλόπουλος)

 

 

 

Related posts

Αγκαλιά με την άνοδο η Θύελλα Περιστερίου (2-0)

Abola Team

Προκρίσεις για Διάνα, Ηλιούπολη και Χαϊδάρι

abola10

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: “Την Κυριακή όλοι γήπεδο!”

abola10