free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε και Χαραλαμπόπουλο ο Απόλλων Λάρισας!

Τον Μένιο Χαραλαμπόπουλο προσέθεσε στο δυναμικό του ο Απόλλων Λάρισας.

Πρόκειται για τον 23χρονο μπακ-χαφ, που αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό, αλλά έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Έτσι, συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της Λάρισας.

Η ανακοίνωση:

 «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Ελληνοαυστραλου δεξιού μπακ χαφ, Μένιου Χαραλαμπόπουλου.

Ο Χαραλαμπόπουλος προέρχεται από τον Αχαρναϊκό έχοντας πάρει τα πρώτα του, ποδοσφαιρικά βήματα, στην Ελλάς Αδελαΐδας. Πρόκειται για έναν δυνατό αμυντικό, που διακρίνεται για την ταχύτητα και την διεισδυτικότητά του, με πολύ καλή σέντρα και πόδι.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και να προσφέρει στον σύλλογο τα αναμενόμενα».

Τρεις νέοι τώρα επαγγελματίες

 

 

Παράλληλα, ο Απόλλων ανακοίνωσε την προώθηση στην πρώτη ομάδα, τριών ποδοσφαιριστών της Κ20. Πρόκειται για τους Τσιούτσια, Κακάμη και Σπηλιόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την προώθηση στην ανδρική ομάδα και φυσικά ότι γίνονται επαγγελματίες, των νεαρών εξελιξιμων παικτών της Κ-20 του συλλόγου, Αλέξη Τσιουτσια (18 ετών επιθετικό χαφ), Κακάμη Αθανασίου (18 ετών αμυντικό χαφ) και Σπηλιόπουλου Ιωάννη (17 ετών τερματοφύλακα).

Οι παίκτες παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Κ-20 του Απόλλων Λάρισας, κ. Κωνσταντίνου Τσότσου, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν, εμφανώς χαρούμενοι, τα επαγγελματικά τους συμβόλαια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος κ. Παναγιώτης Μαντζανας εύχεται στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας».

Related posts

Ηλιούπολη: Πήρε Κουτσολίγκα και Μάνο

Abola Team

Είδε ατέλειες ο Παπαβασιλείου…

Abola Team 2

Οι μεταγραφές των αθηναϊκών ομάδων στην Α’ Εθνική Γυναικών

Τάσος Ζαφειρίου