free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Για ακόμη μια φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Την άποψη ότι ο Γκυζιακός μπορούσε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, εξέφρασε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

 

Με ήττα 3-1 από τον δυνατό και ιδιαίτερα φιλόδοξο Ατρόμητο Χαλανδρίου έκανε … ποδαρικό στο 2018 ο Γκυζιακός.

Οι «πορτοκαλί» αν και ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί κόντρα στο συγκρότημα των βορείων προαστίων, εντούτοις δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην καθοριστική συνέχεια που τους περιμένει, ώστε να υλοποιήσουν τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο:

«Για ακόμη μία αγωνιστική, θεωρώ ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που μας άξιζε. Ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί απέναντι σεμία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας, όπως είναι ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, ωστόσο δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, σε αντίθεση με τους αντιπαλους μας ωπου ήταν πολύ πιο εύστοχοι. Επίσης, η άποψή μου είναι ότι μας ακυρώθηκε ένα κανονικό γκολ του Κώτση στο 60’ ως οφσάιντ» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου διοικητικού στελέχους του Γκυζιακού, για να προσθέσει:

«Ευελπιστούμε ότι θα μας γυρίσει και θα φανούμε στο μέλλον πιο τυχεροί., Η προσοχή μας στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Βύρων. Ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο απέναντι σε μία ιδιαίτερα οργανωμένη και ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για νίκη, που θα μας επιτρέψει να απομακρυνθούμε από τις επικίδυνες θέσεις»

Νέο πρόσωπο κόντρα στον ΑΟ Βύρωνα θα αποτελέσει ο Φίλιππος Φίλος, ο οποίος διευθέτηςσε κάποιες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Επίσης, όπως τονίζουν κορυφαία στελέχη, η ένταξη του Γιάννη Στίμου από την Αλσούπολη έγινε με κανονική μεταγραφή και όχι με μορφή δανεισμού, όπως γράφτηκε.

 

 

 

 

 

Related posts

«Η ομάδα έχει βρει ρυθμό»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρμενική-Αμπελόκηποι 0-0

Abola Team 3

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσίκος

Kώστας Παλαιολόγος