free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μείον 12 βαθμοί για την Σπάρτη

Την ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών στην ΠΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές Ρoβίθη, Παπαχρήστου, Αναστασόπουλο και Σιώπη. 

 

Ωστόσο, υπάρχει προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, για να εξοφλήσει τους τέσσερις παίκτες και να μην της επιβληθεί η εν λόγω ποινή.

 

Αναλυτικά η απόφαση:

 

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρoβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

 

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Related posts

ΣΟΚ στη διαιτησία – Αυτοκτόνησε Έλληνας ρέφερι

Abola Team 2

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα των σημερινών (13/11) αγώνων

Abola Team

Λαμία-Ατρόμητος 1-1

Abola Team 2