free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Δείξαμε χαρακτήρα και δύναμη ψυχής!»

Στους τομείς που ώθησαν την ομάδα του στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Πετρούπολης με 3-2 αναφέρθηκε ο αρχηγός της Αγίας Παρασκευής Γιώργος Τζίτζης.

 

 

Το πρώτο πολύ αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή  με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί του Άρη Πετρούπολης με 3-2.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «μελανόλευκους» και το κυριότερο, ήρθε λίγες ημέρες μετά την βαριά ήττα από τους Αγίους Αναργύρους με 3-0 για το πρώτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας, που είχε συνδυαστεί με άσχημη εμφάνιση.

Ο αρχηγός Γιώργος Τζίτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα και στάθηκε στη δύναμη ψυχής, που έδειξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για τον τομέα της ψυχολογίας μας. Προερχόμασταν από την βαριά ήττα με 3-0 από τους Αγίους Αναργύρους, που είχε συνδυαστεί με άσχημη εμφάνιση και μας είχε πληγώσει ανεπανόρθωτα. Δείξαμε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική επιτυχία επί μίας πολύ ποιοτικής ομάδας, όπως είναι ο Άρη Πετρούπολης. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη απολύτως τίποτε, αλλά έχουμε αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα» ήταν το αριχκό σχόλιο του Γιώργου Τζίτζη, για να προσθέσει:

 «Έγινε ένα πολύ όμορφο κι ανοικτό παιχνίδι με πολλές διακυμάσνεις και πλούσιο θέαμα, το οποίο ευχαρίστησε τον κόσμο που το παρακολούθησε. Από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή την νίκη και την εμφάνισήμας για τη συνέχεια»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ένας παλιός γνώριμος στο Ηράκλειο!

abola10

Ένας Αθηναϊκός…από τα παλιά!

abola10

Στους Τράχωνες και ο Τάσος Μπουγιούκος