free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Το στίγμα του για την κρίσιμη εκτός έδρας αανμέτρηση με τον Αττικό, έδωσε ο τεχνικός ηγέτης των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Εξαιρετικό «ποδαρικό» πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια στο 2018 χάρη στη δύσκολη νίκη τους επί της μαχητικής Αρμενικής με 1-0. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να εδριαωθεί στις πρώτες θέσεις του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η προσοχή όλων πλέον, έχει επικεντρωθεί στην προσεχή κρίσιμη εκτός έδρας σαββατιάτικη  αναμέτρηση με τον Αττικό.

Ένα παιχνίδι, που κρύβει πολλές ιδιαιτερότητες με την πλέον σημαντικότερη, αυτή του αγωνιστικού χώρου μικρών διαστάσεων, που διαθέτει το γήπεδο Ακαδηία Πλάτωνος, όπουέχει οριστεί η εν λόγω αναμέτρηση.

Ο τεχνικός ηγέτης Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, προειδοποίησε για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού:

«Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Αττικό. Ένα παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί :στο μικρών διαστάσεων αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνα. Έοχυμε προεετοιμαστέι κατάλληλα γι’ αυτό το ματς και θυα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι., Θέλουμε έναθ θετικό αποτέλεσμα, που θα μας διατηρήσει ψηλά , ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, που μας περιμένει»

 

Επιστρέφει ο Κατσιμίχας

Με νέο πρόσωπο τον Σταμάτη Κατσιμίχα στην σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Βριλήσσια κόντρα στον Αττικό. Ο Δδυναμικός παίκτης εξέτισε την ποινή του και τέθηκε στα πλάνα του Γιάννη Χαραλαμπίδη. Αντίθετα, εκτός πλάνων έχει τεθεί ο τιμωρημένος Σταύρος Τσιούμας, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Αρμενική.

Στον μεταγραφικό τομέα, οι ιθύνοντες του σωματείου συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού κι  ενός τερματοφύλακα

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Κουφογιαννάκης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την αντίδραση που έβγαλαν»

Kώστας Παλαιολόγος

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος