free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΕΠΣ Πειραιά για το ντέρμπι Ιωνικός-Προοδευτική, τα εξοδολόγια ομάδων Α’ και Β’ κατηγορίας στην 1η αγωνιστική του β’ γύρου, ποινές παικτών στο Κύπελλο και τους υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (13/1 και 14/1)

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

Η Αστ.Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει για το Ιωνικός – Προοδευτική

Eνόψει του αυριανού αγώνα ΙΩΝΙΚΟΥ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νεάπολης (ώρα 4.μ.μ.) η Αστ. Διεύθυνση Πειραιά ενημερώνει για τα εξής:

1.Δεν  θα διατεθούν εισιτήρια, καθώς και δεν θα υπάρξει η μετακίνηση φιλάθλων της Προοδευτικής

2.Οι θύρες του γηπέδου 1-2, 4 και 5 (vips) θα ανοίξουν στις 2 μ.μ ενώ το κεντρικό εκδοτήριο επί της Γρ. Λαμπράκη θα είναι ανοιχτό από τις 1 μ.μ για την εξυπηρέτηση.

3.Οι φίλαθλοι που  θα προσέλθουν στο γήπεδο κατά την είσοδο τους θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

4.Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος ενώ απαγορεύεται η μεταφορά  καπνογόνων , βεγγαλικών, μπουκαλιών καθώς και η  τοποθέτηση πανό, πλακάτ με υβριστικό- ρατσιστικό περιεχόμενο.

5.Επίσης δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε  φιλάθλους που είναι σε κατάσταση μέθης , ή υπό την επήρεια  ναρκωτικών ουσιών, ενώ δεν θα επιτρέπεται σε φιλάθλους χωρίς εισιτήριο να προσεγγίζουν τις θύρες.

6.Τα μέτρα που έχουν ληφθεί τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου  θα είναι  ιδιαίτερα αυξημένα, για την αποφυγή τυχόν περιστατικών.

 

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

* Ενημερώνονται τα  γηπεδούχα σωματεία της Α΄- Β΄ Κατηγορίας ότι αυτό  ΣΚ δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας (1η αγωνιστική του β΄ γύρου).

Τα σωματεία θα επιβαρυνθούν μόνο με το εξοδολόγιο του ιατρού και του Παρατηρητή.

 

*Με απόφαση της Ε.Ε. στην συνεδρίαση της 11/01/2018 αποφασίσθηκε η  κορυφαία Ετήσια Εορταστική  Εκδήλωση  της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ να πραγματοποιηθεί όπως και πέρυσι στην αίθουσα Δεξιώσεων TERRA VERDE στην Νίκαια την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Επίσης αποφασίσθηκε ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Πειραιά να αφιερωθεί στην μνήμη του Γεώργιου Γκαμίλη, επί σειρά ετών προέδρου της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, που έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβρη του  2015.

Ενός ανθρώπου με εξαίρετο ήθος, μεγάλη κοινωνική προσφορά, αλλά και πολύχρονη ανιδιοτελή παρουσία στο Πειραϊκό & Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών Κυπέλλου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2017-2018  της 10.1.2018, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

ΜΠΕΝΑ Δ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ   ΜΙΑ (1) ΑΓ.ΗΜ.(Κ) ΑΠΟ 11.1.2018.

 

*Τους παρακάτω αγώνες των Πρωταθλημάτων  Α΄Β΄ Γ΄ Κατηγορίας του Σαββατοκύριακου 13-14 /01/2018 θα παρακολουθήσουν μέλη  της Ε.Ε. και της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/01/2018

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ –  ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡ. – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ –  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΣΠΙΘΑ – ΘΗΣΕΑΣ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/01/2018

Α.Ε. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ (ο κ. Ι. Σπάθας)

ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (ο κ.  Κ. Χολέβας)

ΔΑΦΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (ο Ι.  Ποντίκης)

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ- ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔ. (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ (ο κ. Ι. Χονδροκούκης)

Related posts

Την Κυριακή στο γήπεδο Κορυδαλλού το ΑΣ Κωφών-Φίλαθλοι, τα μέλη της ΕΠΣ Πειραιά στους αγώνες, αντικαταστάσεις βοηθών και αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Abola Team 3

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για την εκλογική διαδικασία

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (25/3) στον Πειραιά

Abola Team 3